HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Kontroller brugsstatistik

Kontroller brugsstatistik

Du kan kontrollere brugsstatistikken for printeren på to måder.
bemærk:
Der er ingen garanti for nøjagtigheden af brugsstatistikken
Fra den integrerede webserver
  1. Adgang til den integrerede webserver (se Åbn den integrerede webserverÅbn den integrerede webserver).
  2. Gå til fanen Main (Generelt).
  3. Vælg History (Historik) > Usage (Brug).
Fra HP Utility
  1. Åbn HP Utility, se Åbn HP UtilityÅbn HP Utility.
  2. I HP Designjet Utility til Windows skal du gå til fanen Admin og åbne den integrerede webserver. Gå derefter til fanen Usage (Brug) i den integrerede webserver.
    I HP Utility til Mac OS X skal du vælge Information (Oplysninger) > Printer Usage (Printeranvendelse) og trykke på knappen Lookup (Opslag).
Fra frontpanelet
  1. Tryk på .
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Internal prints (Interne udskrifter).
  4. Tryk på User information prints (Udskrifter med brugeroplysninger).
  5. Tryk på Print usage report (Udskriv anvendelsesrapport).