• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP-printere - Udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen (Mac)

Dette dokument gælder for HP-printere og Mac-computere med macOS eller OS X.
Printeren kan ikke udskrive, fordi et udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen. Udskriftsjobbet, der sidder fast, kan ikke annulleres eller slettes og forhindrer, at yderligere udskriftsjob udskrives. Knappen Slet job er grå og reagerer ikke.
Billede: Vinduet Udskriftsjob viser et igangværende job med meddelelse om, at printeren ikke reagerer

Trin 1: Sådan bruges appen HP Smart

På en Mac, der kører macOS 10.13 eller nyere, skal du bruge funktionen Diagnostic & Fix i HP Smart-appen til at hjælpe med at løse printerproblemer. For computere, der kører macOS 10.12 eller tidligere, skal du gå videre til næste trin.
  1. Åbn HP Smart-appen.
    Hvis du ikke har appen, skal du downloade den fra HP Smart - Mac App Store (på engelsk) og derefter følge anvisningerne for at tilføje din printer.
  2. Klik Printere, og vælg derefter Diagnosticer og Ret.
    Åbning af indstillingen Diagnosticer og ret
  3. På skærmbilledet Diagnosticer og Løs problemer skal du klikke på Start.
  4. Vent, indtil analysen er gennemført. Luk ikke HP Smart-appen for at undgå at afbryde processen.
  5. Gennemgå resultaterne på diagnosticeringsskærmbilledet, og klik derefter på Test udskrivning eller Udført.
Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 2: Sletning af indholdet i udskriftskøen

Luk scanningsapps, der måske forhindrer udskrivning af jobs, og ryd derefter køen.
  1. Luk Apple Image Capture, HP Easy Scan og HP Scan, hvis disse programmer er åbne.
  2. Klik på Finder, vælg Programmer,klik på Hjælpeprogrammer,og dobbeltklik derefter på Terminal.
  3. Skriv Annuller - a, og tryk derefter på Enter.
  4. Luk Terminal-vinduet, og genstart derefter computeren.
  5. Send et udskriftsjob.
Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 3: Nulstil udskrivningssystemet

Hvis den tidligere fejlfinding ikke løste problemet, skal du nulstille udskrivningssystemet.
  advarsel:
Nulstilling af udskrivningssystemet sletter alle enheder i Printere og scannere-køen. Dette omfatter både HP- og ikke-HP-enheder.
  1. Klik på Apple-ikonet, klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Printere og scannere,udskriv og scaneller Udskriv og fax.
  2. Højreklik eller -klik et vilkårligtsted i printerlisten, og klik derefter på Nulstil udskrivningssystem.
  3. Klik på Nulstil i bekræftelsesvinduet.
  4. Skriv administrator brugernavnet og adgangskoden, og klik derefter på OK.
  5. Vent, indtil udskrivningssystemet er nulstillet, og ingen enheder vises på printerlisten.
  6. Klik på plustegnet, vælg din printer på listen, og klik derefter på Tilføj.
  7. Send et udskriftsjob.
Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 4: Afinstaller HP-softwaren og tilføj din printer

Afinstaller al HP-software, der kan være blevet installeret, og tilføj derefter printeren.
  1. Download og åbn HP Easy Start.
  2. Åbn rullemenuen HP Easy Start, og klik derefter på Fjern HP Software.
    Klik på Afinstaller HP-software
  3. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere al software fra HP.
  4. Klik på Apple-ikonet, klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Printere og scannere,udskriv og scaneller Udskriv og fax.
  5. Klik på plustegnet.
  6. Vælg navnet på din printer på listen, klik på feltet Brug eller Udskriv med, og vælg derefter AirPrint.
    Hvis AirPrint er ikke tilgængelig, eller en specifik funktion kun fra HP er påkrævet, skal du gå til 123.hp.com for at downloade den relevante HP-software til din printer.
    Tilføjelse af en printer og valg af AirPrint
  7. Klik på Tilføj.
  8. Send et udskriftsjob.
Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 5: Fejlfinding af printerforbindelsen

Udskriftsjob forbliver i køen, når printeren ikke kan kommunikere med computeren eller mobilenheden.
Fejlfinding af problemer med forbindelsen med netværks- eller USB-tilsluttede printere.