HP Printers - Print Jobs Stuck in Print Queue (Mac)

Dette dokument gælder for HP-printere og Mac-computere med macOS eller OS X.
Printeren kan ikke udskrive fra en Mac-computer, fordi et udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen. Udskriftsjobbet, der sidder fast, kan ikke annulleres eller slettes og forhindrer, at yderligere udskriftsjob udskrives. Knappen Slet job er tonet ud og gør intet, når der klikkes på den.
Figur : Eksempel på et udskriftsjob, som sidder fast i udskriftskøen
Billede: Vinduet Udskriftsjob viser et igangværende job med meddelelse om, at printeren ikke reagerer
Der kan være mange forskellige årsager til problemet, f.eks. strømafbrydelse, men det omfatter altid udskrivningsprocessen.
Trin 1: Kontroller for fejltilstande, og luk scannerapps
Luk alle åbne scannerapps, såsom Apple Billedoverførsel eller HP Easy Scan. Hvis en fejlmeddelelse om udskrivning eller scanning vises på printerens skærm eller på computeren, skal du løse fejlen.
Prøv at udskrive. Fortsæt til næste trin, hvis problemet ikke er løst.
Trin 2: Installer den nyeste printerdriver
Ældre HP-drivere skal muligvis opdateres for at løse problemer med udskrivning. Gå til 123.hp.com, indtast printerens modelnavn og -nummer, og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere driveren.
Hvis din printermodel ikke findes på 123.hp.com, skal du bruge HP Easy Start til at downloade og installere driveren.
Prøv at scanne. Fortsæt til næste trin, hvis problemet ikke er løst.
Trin 3: Kontroller printerens og computerens netværksforbindelser
En almindelig årsag til, at udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen, er afbrydelse i kommunikationen mellem computeren og HP-printeren. Vælg din forbindelsestype, og følg derefter anvisningerne for at sikre, at forbindelsen er sikker.
Trin 4: Søg efter flere printere med samme navn
Søg efter flere enheder i listen over printere, og fjern derefter de eventuelle ekstra poster, der muligvis findes for din printer.
  1. Klik på Apple-menuikonet (), og klik derefter på Systemindstillinger.
  2. Klik på Printere og scannere, Udskriv og scan eller Udskriv og fax.
  3. I vinduet Printere og scanner skal du kigge på listen over enheder i venstre side. Der bør kun være ét printerkønavn i listen for hver printer, der bruges af computeren.
    • Hvis du kun ser ét printernavn på listen, skal du gå videre med næste trin for at kontrollere status for udskriftsjobbet.
    • Hvis du ser flere printerkøer for samme printer, skal du fjerne alle ekstra printere ved at markere dem og derefter klikke på minusknappen nederst på listen. Lad en printer være tilbage på listen, der passer til din printer.
      Figur : Flere printerkøer i printerlisten
      Billede: Vinduet Printere og scannere viser to ens printere på listen, og minusknappen er fremhævet
  4. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Fortsæt fejlfinding, hvis fejlene fortsætter.
Trin 5: Slet den eksisterende udskriftskø, og tilføj printeren
Fjern printerkøen fra listen over printere, og tilføj den derefter igen. Når du gør det, oprettes der en ny udskrivningssession.
  1. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.
  2. Klik på din HP-printer i printerlisten, og klik derefter på minusknappen () for at slette den.
  3. Klik på knappen Tilføj ().
  4. Find og vælg navnet på printeren fra printerlisten, og klik derefter på Tilføj for at tilføje din printer. Vælg ikke en HP-faxdriver.
      bemærk:
    Hvis din printer ikke vises på listen, skal du sikre dig, at printeren er tilsluttet, tændt, har strøm og er klar til at udskrive.
    Figur : Eksempel på en liste med markeret printer
    Billede: Vinduet Tilføj viser et udvalg af printere med én model valgt.
  5. Klik på menuen Anvend eller Udskriv anvend....
  6. Vælg navnet på din printer (hvis tilgængelig) eller AirPrint.
    Din nye printerkø vises i printerlisten med inaktivt status .
    Figur : Eksempel på en netop tilføjet printer i listen Printere og scannere
    Billede: Vinduet Printere og scannere med en printer i printerlisten
  7. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Fortsæt fejlfinding, hvis fejlene fortsætter.
Trin 6: Nulstil printeren
Når du nulstiller strømmen til printeren, tvinges printeren til at nulstille de gemte værdier i firmwaren. En strømnulstilling kan hjælpe dig, når printeren ikke accepterer kommunikation fra computeren.
  1. Kontroller, at printeren er inaktiv og ikke laver lyde, før du fortsætter.
  2. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  3. Træk netledningen ud af stikkontakten.
  4. Vent mindst 15 sekunder.
  5. Sæt netledningen tilbage i stikkontakten.
  6. Sæt stikket i igen bagpå printeren.
  7. Hvis printeren ikke tænder af sig selv, skal du trykke på tænd/sluk-knappen () for at tænde den.
  8. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Fortsæt fejlfinding, hvis fejlene fortsætter.
Trin 7: Nulstil udskrivningssystemet
Prøv at nulstille udskrivningssystemet, hvis den tidligere fejlfinding ikke løste problemet.
  advarsel:
Nulstilling af udskrivningssystemet sletter alle enheder i Printere og scannere-køen. Dette omfatter både HP- og ikke-HP-enheder.
  1. Højreklik på det tomme område på printerlisten, og klik derefter på Nulstil udskrivningssystem….
  2. Klik på Nulstil i bekræftelsesvinduet.
  3. Indtast administratornavn og adgangskode, og klik derefter på OK.
  4. Vent, indtil udskrivningssystemet er nulstillet, og ingen enheder vises på printerlisten.
  5. Føj printeren til listen igen, ligesom det tidligere blev gjort.
  6. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Fortsæt fejlfinding, hvis fejlene fortsætter.
Trin 8: Udfør service på printeren
Hvis du har udført alle trinene i dette dokument, og printjobbet stadig sidder fast i køen, skal du sende printeren til eftersyn, da computeren ikke er i stand til at kommunikere med printeren.
Udfør service på eller udskift dit HP-produkt, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin.
Hvis du vil se, om produktet stadig er omfattet af garanti, skal du gå til garantitjek-webstedet http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HP Support for at planlægge en reparation eller udskiftning. Kontakt HP Support, hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, for at finde et lokalt servicecenter i dit område.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.