• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Stationære pc'er fra HP og Compaq - Fejl i Windows 7: Der er ikke installeret nogen lydoutputenhed

Dette dokument vedrører stationære computere fra HP og Compaq med Windows 7.
Trinene i dette dokument løser et problem, hvor følgende meddelelse vises, når du holder musen over ikonet Lyd () på proceslinjen:
Der er ikke installeret nogen lydoutputenhed.
Figur : Meddelelse på proceslinjen
Meddelelse fra proceslinjen om, at der ikke er installeret nogen lydoutputenhed
Desuden vises meddelelsen Der er ikke installeret nogen lydenhed i Lydstyrke.
Figur : Lydstyrke
Lydstyrke
Udfør følgende trin i den angivne rækkefølge, indtil lyden er gendannet.
  bemærk:
Hvis du har opgraderet din pc til Windows 7, og din computer bruger indbygget lyd, skal du sikre dig, at den indbyggede lyd er indstillet til Aktiveret i BIOS.
Trin 1: Brug fejlfindingsværktøjet for lyd
Windows 7 indeholder et fejlfindingsværktøj for lyd, der automatisk registrerer problemer med lyd og lydenheder. Følg disse trin for at anvende fejlfindingsværktøjet for lyd:
  1. Genstart computeren.
  2. Klik på ikonet Lyd på proceslinjen.
    Hvis ikonet er normalt () og computeren har lyd, er problemet løst.
    Hvis ikonet har et X i nederste hjørne (), skal du fortætte med næste trin.
  3. Klik på ikonet Lyd på proceslinjen
    Eller
    Højreklik på ikonet, og klik derefter på Fejlfinding af lydproblemer.
    Figur : Fejlfinding af lydproblemer
    Fejlfinding af lydproblemer
  4. Fejlfindingsværktøjet for lyd kontrollerer for lydproblemer. Når fejlfindingen er færdig, vises resultaterne.
    Figur : Resultater af fejlfinding
    Resultater af fejlfinding
    Hvis computeren har lyd, er problemet løst.
    Hvis lyden stadig mangler på computeren, skal du klikke på Gennemse flere muligheder eller fortsætte til næste trin for at geninstallere lyddriveren.
Trin 2: Geninstaller lyddriveren
Følg disse trin for at bruge Geninstallation af hardwaredriver for at installere den originale lyddriver:
  1. Klik på Start, Alle programmer, Recovery Manager, og klik derefter på Recovery Manager igen.
    Figur : Recovery Manager
    Recovery Manager
  2. På velkomstskærmbilledet for Geninstallation af hardwaredriver skal du klikke på Næste.
  3. Vælg den lyddriver, der skal geninstalleres, og klik herefter på Næste.
    Figur : Vælg den driver, der skal geninstalleres
    Vinduet Geninstallation af hardwaredriver
      bemærk:
    Hvis den lyddriver, du vil geninstallere, ikke står på listen, skal du vælge Driveren er ikke på listen og derefter klikke på Næste. Nyttig information vil guide dig til, hvordan du installerer drivere ved hjælp af Windows Enhedshåndtering. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Recovery Manager påbegynder geninstallation af driveren. Når driverinstallationen er udført, skal du klikke på Udfør for at genstarte computeren.
  5. Kontroller for lyd, efter computeren er genstartet.
    Hvis computeren har lyd, er problemet løst.
    Hvis lyden stadig mangler på computeren, skal du fortsætte til næste trin for at geninstallere lyddriveren.
Trin 3: Opdater lyddriveren
Følg disse trin for at opdatere lyddriveren:
  1. Gå til siden HP Software download, indtast din computers modelnummer, og følg vejledningen for at finde en lydopdatering til din computer.
    Hvis en opdatering er tilgængelig fra HP, skal du downloade og installere den. Test lyden efter installation af softwaren.
    Hvis der ikke findes en opdateret lyddriver på HP's websted, eller hvis fejlen stadig vises, efter du har downloadet og installeret en opdatering fra HP, kan du prøve at anvende Enhedshåndtering.
  2. Hvis du ikke kan finde en opdateret driver fra HP eller via Enhedshåndtering, skal du kontakte din lydteknologiudbyder for en opdateret lyddriverpakke.
    Din computer bruger sandsynligvis Realtek- eller Creative Audigy-software. Hvis dette er tilfældet, kan du downloade og installere lyddrivere fra et af følgende websteder:
Trin 4: Brug Microsofts systemgendannelse eller HP System Recovery
Hvis de foregående trin ikke har løst fejlen, skal du bruge Microsofts systemgendannelse eller HP System Recovery til at løse problemet:
  1. Hvis der ikke er nogen lyd, og der stadig meldes om fejl, skal du bruge Microsofts systemgendannelse til at gendanne systemet til et tidspunkt, hvor det fungerede.
  2. Hvis en systemgendannelse heller ikke løser problemet, skal du bruge HP System Recovery for at gendanne systemet til dets originale konfiguration.
  3. Hvis der stadig meldes om fejl, skal du sende computeren til eftersyn. Hvis din computer har et PCI-lydkort, kan det være nødvendigt at fjerne og genindsætte eller erstatte kortet.