• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Bærbare, TouchSmart- og AiO-pc'er fra HP - Fejlfinding af webkamera (Windows 7)

Dette dokument vedrører computere fra HP med indbyggede webkameraer og Windows 7.
Visse bærbare pc'er og TouchSmart- og AIO-computere fra HP leveres med forudinstallerede webkameraer til optagelse af video og stillbilleder. Et webkamera er en videoinputenhed, der minder om en scanner eller et kamera, og den fungerer ikke, medmindre du har software, der fungerer sammen med webkamerahardwaren. De to mest almindelige typer software, der benytter webkameraer, er internetmeddelelsessoftware (til videoopkald via internettet) og videoredigeringssoftware (til oprettelse og deling af videofiler).
Se det af følgende afsnit, der bedst beskriver din situation.