Pc'er fra HP - Sådan nulstiller du computeren til fabriksindstillingerne (Windows 10, 8 og 7)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 10, 8, 7.
Nulstilling af din computer til fabriksindstillingerne kan være nødvendigt, hvis operativsystemet eller harddisken er beskadiget, computeren er inficeret med virus, eller hvis du overfører ejerskab af computeren. HP Systemgendannelse sletter alle data på harddisken og geninstallerer det oprindelige operativsystem.
Hvis du vil åbne Recovery Manager (på de fleste pc'er) og starte en gendannelse, før Windows starter, skal du tænde for computeren og straks trykke på F11-tasten flere gange.
Dette dokument indeholder oplysninger for at hjælpe dig med at udføre en Systemgendannelse og nulstille computeren til fabriksindstillingerne.

Forberedelse til HP Systemgendannelse

Før du udfører en Systemgendannelse, skal du gennemse emnerne nedenfor, som kan overflødiggøre behovet for at udføre en gendannelse eller hjælpe dig med at sikre en vellykket gendannelse.

Udførelse af en HP-systemgendannelse

Gennemse emnerne nedenfor for at finde det relevante genoprettelsesværktøj til din computer, og find trinvise instruktioner til at udføre en gendannelse eller nulstilling.

Gennemførelse af HP Systemgendannelse

Når du har udført en systemgendannelse, anbefaler HP, at du installerer opdateringer ved hjælp af Windows Update. Der er flere oplysninger i et af følgende supportdokumenter: