Pc'er fra HP - Oprettelse af genoprettelsesdiske eller lagring af genoprettelsesbillede på et USB-flashdrev (Windows 7)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 7.
Dette dokument beskriver, hvordan du opretter genoprettelsesmedier, som du kan bruge til at genoprette computerens oprindelige tilstand i tilfælde af et større problem med din computer.
HP anbefaler på det kraftigste, at du opretter genoprettelsesdiske eller et USB-genoprettelsesdrev, så snart du modtager din computer. Hvis din HP-computer med Windows 7 ikke har HP-genoprettelsesprogrammet, eller hvis genoprettelsesdiskene eller USB-drevet ikke blev oprettet, før genoprettelsespartitionen blev beskadiget eller slettet, skal du finde et sæt af de HP-genoprettelsesdiske, der svarer til dit modelnummer, på internettet eller installere et nyt operativsystem.
Med HP-genoprettelsessoftware kan du kun foretage én genoprettelsesløsning. Disse backup-filer indeholder det oprindelige operativsystem, drivere og programsoftware, som computeren blev leveret med.
Mulige gendannelsesmedier: Diske eller et USB-flashdrev
Din computer har typisk en eller to muligheder for at oprette genoprettelsesmedier. Benyt den mulighed, der passer dig bedst.
Du kan se, hvilke muligheder computeren har for at oprette genoprettelsesmedier, ved at klikke på Start (), Alle programmer og derefter på Recovery Manager.
  • Hvis Recovery Disc Creation er vist på listen, kan du kun bruge diske.
  • Hvis Recovery Media Creation er vist på listen, kan du bruge enten diske eller et USB-flashdrev.
Afhængigt af computerens mediemuligheder skal du benytte en af nedenstående fremgangsmåder.
Ofte stille spørgsmål om oprettelse af HP-genoprettelsesmedier
Hvorfor får jeg meddelelsen "Genoprettelsesdisk er blevet oprettet"?
Jeg får en fejl, når jeg opretter diske, hvad kan jeg gøre?
Når jeg prøver at oprette et USB-flashdrev, registrerer den ikke mit USB-lagringsmedie. Hvorfor?
Når jeg opretter HP-genoprettelsesmedier, gemmer det så den software, jeg har installeret - f.eks. Office?