HP SlateBook-pc'er - Skift mellem bærbar computer og tablet (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Dette dokument omhandler bærbare HP-computere med operativsystemet Android 4.3 eller 4.2/Jelly Bean.
Din bærbare HP-computer indeholder en berøringsfølsom skærm, der kan fjernes, så den kan bruges som en selvstændig tablet. Se dette dokument for at få oplysninger om, hvordan du fjerner og installerer tabletten og andre oplysninger om, hvordan du skifter mellem bærbar computer og tablet.
  bemærk:
Afhængigt af versionen af Android, der er installeret på din tablet, svarer nogle af billederne i dette dokument ikke nødvendigvis nøjagtigt til din tablet.
Fjernelse og fastgørelse af tabletten
Brug følgende oplysninger om, hvordan du fjerner og fastgør tabletten til den bærbare SlateBook-computers basisenhed:
  • Fjernelse af tabletten: Åbn din bærbare computer, så basisenheden ligger fladt på en jævn overflade, og skærmen er åben i en 90-graders vinkel i forhold til tastaturet. Tag fat om skærmen med den ene hånd. Skub låsen til frigørelse af skærmen (findes over tastaturet) helt til venstre med den anden hånd, og hold den der. Løft tabletten lige op, indtil den er fri af tastaturet.
    Figur : Fjernelse af tabletten
    Fjernelse af tabletten
  • Installation af tabletten: Hold tabletten i liggende retning med skærmen i en 90-graders vinkel i forhold til tastaturet (med webkameraet øverst). Placer tabletten, så stikkene på basen er direkte under stikkene på tabletten. Tryk tabletten forsigtigt ned, indtil den låses på plads.
      advarsel:
    Brug ikke magt, når du sætter tabletten på plads. Hvis der er modstand, skal du tjekke, om der ligger noget mellem tabletten og tastaturet, og kontroller, at stikkene er placeret korrekt ud for hinanden.
    Figur : Installation af tabletten
    Installation af tabletten
Ofte stillede spørgsmål om skift mellem bærbar computer og tablet
Find svar på ofte stillede spørgsmål om skift af formen på din bærbare SlateBook-computer.
Kan jeg stadig bruge min SlateBooks fysiske tastatur, når det er fjernet fra tabletten?
Tastaturet fungerer ikke trådløst. Når tabletten er fjernet fra basen, kan du ikke bruge det fysiske tastatur til at indtaste tekst. Se HP-supportdokumentet Brug tastaturet for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger det fysiske tastatur og tastaturet på skærmen.
Kan jeg oplade min SlateBooks batteri, når tabletten er fjernet?
Ja, du kan oplade tabletten og basisenheden separat. Slut opladningskablet til et af opladningsstikkene, der findes i basens højre kant og på tablettens nederste kant. Der er kun adgang til opladningsporten på tabletten, når den er fjernet fra basen.
Hvorfor vises meddelelsen "Eksternt lager uventet fjernet", når jeg fjerner skærmen fra min SlateBook?
Hvis der er installeret et SD-hukommelseskort i den bærbare computers basisenhed, eller hvis der er tilsluttet et USB-lagerdrev til basisenheden, vises der muligvis en advarsel, når du fjerner skærmen: Eksternt lager uventet fjernet. Hvis du ikke bruger eller overfører data til den eksterne lagerenhed, beskadiger denne fejl ikke dine data, og du behøver ikke at foretage dig noget. Hvis du imidlertid gerne vil undgå, at denne fejl vises, skal du fjerne lagerenheden, før du fjerner skærmen. Gør følgende:
  1. Tryk på ikonet Alle programmer på startskærmbilledet, og klik eller tryk derefter på ikonet Indstillinger .
  2. Klik eller tryk på Lagring i afsnittet Enhed.
    Figur : Lagring
    Lagring
  3. Der er to visninger for SD-kort. SD-kortet i basen vises øverst. Hvis du fjerner et hukommelseskort, skal du klikke eller trykke på Fjern SD-kort i det øverste SD-kortafsnit.
    Hvis du fjerner et USB-lagerdrev, skal du klikke eller trykke på Fjern USB-lager.
    Figur : Fjern SD-kort (eksempel)
    Fjern SD-kort (eksempel)
    Nu kan du fjerne tabletten, uden at denne fejlmeddelelse vises.
Når du installerer tabletten igen til basen med SD-kortet og/eller USB-drevet installeret, vises en meddelelse: Klargør eksternt lager. Denne meddelelse vises, uanset om enhederne blev fjernet, før du fjernede tabletten.