• Oplysning

HP Chrome OS - Powerwash: Udførelse af en fabriksnulstilling på din HP Chromebook eller Chromebox (Chrome OS)

Dette dokument vedrører HP Chromebook eller Chromebox med Chrome OS.
Powerwash, også kendt som fabriksnulstilling, gendanner de oprindelige fabriksindstillinger på din HP Chromebook, fjerner alle tilknyttede Google-konti (inkl. ejeren) og sletter alle lokale data fra harddisken. Lokalt gemte filer, gemte netværk og ejerkontotilladelser slettes for alle konti. Sikkerhedskopiér eventuelt alle vigtige filer, enten på internettet eller på en ekstern lagerenhed, inden du bruger Powerwash på Chromebook. Selve Google-kontiene og eventuelle data, der er synkroniseret med internettet via dit Google Drev, påvirkes ikke af Powerwash.
Brug trinene i dette dokument til at nulstille din HP Chromebook ved at udføre en Powerwash.
Nulstilling af din enhed vha. Powerwash
Brug følgende trin til at nulstille din Chromebook eller Chromebox til fabrikstilstand vha. Powerwash:
  advarsel:
Alle gemte data på din enheds harddisk (lokalt lager) slettes, når du bruger Powerwash. Sikkerhedskopier alle vigtige filer, enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller din enhed.
  1. Klik på statusområdet på proceslinjen, og klik derefter på Indstillinger.
    Figur : Indstillinger
    Menuen Statusområde, hvor Indstillinger er valgt
  2. Rul ned til bunden af siden Indstillinger, og klik på Vis avancerede indstillinger.
  3. Klik på Powerwash i afsnittet Powerwash.
    Figur : Powerwash
    Knappen Powerwash i afsnittet Powerwash på siden Indstillinger
  4. Klik på Genstart for at nulstille din Chromebook.
    Figur : Genstart
    Genstart din enhed
Når Powerwash er fuldført, skal du udføre førstegangsopsætningen ved at følge trinene i HP-supportdokumentet Opsætning af din Chromebook.
Nulstilling af din Chromebook eller Chromebox fra startskærmbilledet
Du behøver ikke at logge på en Google-konto, før du bruger Powerwash. Brug følgende trin til at nulstille din Chromebook til fabrikstilstanden uden at logge på en konto:
  advarsel:
Alle gemte data på din Chromebooks harddisk (lokalt lager) slettes, når du bruger Powerwash. Sikkerhedskopiér alle vigtige filer, enten på internettet eller en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller din Chromebook.
  1. Tryk på tasterne Ctrl + Alt + Shift + R på startskærmbilledet.
  2. Klik på Nulstil i vinduet Powerwash din Chrome-enhed.
Når Powerwash er fuldført, skal du udføre førstegangsopsætningen ved at følge trinene i HP-supportdokumentet Opsætning af din Chromebook.