HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Fremfør og afskær papiret

Fremfør og afskær papiret
Hvis du går til frontpanelet og trykker på derefter derefter Paper (Papir) > Form feed and cut (Fremfør og afskær), fører printeren papiret frem og foretager en lige afskæring langs med den forreste kant Der er flere mulige årsager til, hvorfor du skulle ønske dette.
  • For at trimme den forreste kant af papiret, hvis det er beskadiget eller ikke lige. Den afskårne strimmel falder ned i kurven.
  • For at fremføre og afskære papiret, når den automatiske skæreenhed er deaktiveret.
  • For at annullere ventetiden og udskrive de tilgængelige sider med det samme, hvis printeren venter på at indlejre flere sider.
  bemærk:
Printhovedet serviceres efter hver udskrivning, og papiret kan ikke afskæres, før processen er færdig, så du kan bemærke en forsinkelse.
  bemærk:
Fotopapir og bestrøget papir kræver omhyggelig håndtering, se Udskriften er ridsetUdskriften er ridset.
  bemærk:
For at flytte papiret uden at afskære det. SeFlyt papiretFlyt papiret.