• Oplysning

• Feedback

HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Skaler en udskrift igen

Skaler en udskrift igen

Du kan sende et billede til printeren i en bestemt størrelse men vælge, at printeren skal skalere det igen til en anden størrelse (normalt større). Dette kan være nyttigt:
  • Hvis din software ikke understøtter storformater
  • I tilfælde af at din fil er for stor til printerens hukommelse—, kan du reducere papirstørrelsen i din software og derefter opskalere den ved hjælp af frontpanelindstillingen
Du kan skalere et billede på følgende måder:
  • I driverdialogboksen i Windows: Gå til fanen Layout/Output (Layout/output), og se i afsnittet Quality Options (Kvalitetsindstillinger).
    • Indstillingen Print document on (Udskriv dokument på) justerer billedstørrelsen til den papirstørrelse, du har valgt. Hvis du f.eks. har valgt ISO A2 som papirstørrelse, og du udskriver et billede i A3-størrelse, forstørres det for at passe på A2-papiret. Hvis der vælges ISO A4-papirstørrelsen, reducerer printeren et stort billede, så det passer til A4-størrelsen.
    • Indstillingen % of actual size (% af faktisk størrelse) forstørrer det udskrivelige område af den originale papirstørrelse (siden minus margener) med den angivne procent og tilføjer derefter margener for at oprette papirstørrelsen for udskriften.
  • I Mac OS X-dialogboksen Udskriv (ikke-PostScript-printere): Vælg panelet Paper Handling (Papirhåndtering) derefter Scale to fit paper size (Skaler til papirstørrelse), og vælg den papirstørrelse, som du ønsker at skalere billedet til. Hvis du ønsker at øge billedets størrelse, skal du sørge for, at feltet Scale down only (Skaler kun nedad) ikke er markeret.
  • I dialogboksen Udskriv i Mac OS X (PostScript-printere): Vælg panelet Finishing (Færdigbehandling) derefter Scale to fit paper size (Skaler til papirstørrelse), og vælg den papirstørrelse, som du ønsker at skalere billedet til. Hvis du f.eks. har valgt ISO A2 som papirstørrelse, og du udskriver et billede i A3-størrelse, forstørres det for at passe på A2-papiret. Hvis der vælges ISO A4-papirstørrelsen, reducerer printeren et stort billede, så det passer til A4-størrelsen.
  • På den integrerede webservers Send job-side: Vælg Advanced settings (Avancerede indstillinger) > Resizing (Tilpas størrelse).
    • Indstillingerne Standard og Custom (Brugerdefineret) justerer billedstørrelsen til den standardpapirstørrelse eller den brugerdefinerede papirstørrelse, du har valgt. Hvis du f.eks. har valgt ISO A2 som papirstørrelse, og du udskriver et billede i A4-størrelse, forstørres det for at passe på A2-papiret. Hvis der vælges ISO A3-papirstørrelsen, reducerer printeren et stort billede, så det passer til A3-størrelsen.
    • Indstillingen % of actual size (% af faktisk størrelse) forstørrer det udskrivelige område af den originale papirstørrelse (siden minus margener) med den angivne procent og tilføjer derefter margener for at oprette papirstørrelsen for udskriften.
  • Fra frontpanelet: Tryk på derefter på og derefter på Setup (Opsætning) > Printing preferences (Udskriftsindstillinger) > Paper options (Papirindstillinger) > Resize (Tilpas størrelse).
Hvis du udskriver til et enkelt ark, skal du sørge for, at billedet rent faktisk kan være på arket, ellers vil billedet blive afskåret.