HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Styre adgang til printeren

Sikkerhedindstillinger på frontpanelet

Fra frontpanelet kan du trykke på derefter på og derefter på Security (Sikkerhed) for at styre nogle af printerens funktioner.
  • USB drive (USB-drev): Aktiver eller deaktiver brugen af et USB-flashdrev.
  • Firmware update from USB (Firmware update from USB): Aktiver eller deaktiver firmwareopdateringer fra et USB-flashdrev.
  • Internet connection (Internetforbindelse): Aktiver eller deaktiver internetforbindelsen.
    bemærk:
    Hvis du deaktiverer det, skal du også deaktivere automatiske firmwareopdateringer, HP Designjet ePrint & Share-forbindelsen og fjernudskrivning.
  • Enable HP ePrint Center connectivity (Aktiver HP ePrint Center-tilslutningsmuligheder): Aktiver eller deaktiver brugen af HP Designjet ePrint & Share med en computer, som er direkte tilsluttet printeren.
  • User sessions (Brugersessioner): Aktiver eller deaktiver automatisk logout efter 1, 3 eller 5 minutter.
  • Printer access control (Printeradgangskontrol): Aktiver, deaktiver eller rediger administratoradgangskoden.
Hvis der er angivet en administratoradgangskode, skal den angives for at udføre følgende handlinger:
  • Ændre sikkerhedsindstillinger (herunder selve administratoradgangskoden)
  • Ændre konfigurationen af internetforbindelsen
  • Ændre konfigurationen af den automatiske firmwareopdatering
  • Aktivere eller deaktivere automatisk download og/eller installation af automatiske firmwareopdateringer
  • Gendanne en tidligere firmwareversion
  • Gendanne standardindstillingerne
bemærk:
Administratoradgangskoden må kun indeholde tegn, der vises på frontpanelets skærmtastatur. Hvis du angiver en ny adgangskode med den integrerede webserver, afvises tegn, der ikke vises i dette begrænsede tegnsæt.

Sikkerhedindstillinger for den integrerede webserver

Fra den integrerede webserver kan du vælge fanen Security (Sikkerhed) til at styre adgangen til printeren på forskellige måder:
  • Angiv forskellige administrator- og gæsteadgangskoder til at styre adgangen til den integrerede webserver
  • Søg for at slette nogle eller alle filerne på harddisken på sikker måde
  • Aktiver eller deaktiver forskellige grupper af frontpanelbetjening
  • Brug de samme sikkerhedsindstillinger, der er tilgængelige i frontpanelet (se ovenfor)
bemærk:
En administratoradgangskode kan være påkrævet.
bemærk:
Du kan få flere oplysninger i onlinehjælpen til den integrerede webserver.

Deaktivere din HP ePrint Center-forbindelse

Du kan om nødvendigt deaktivere forbindelsen til HP ePrint Center for at opretholde sikkerheden. På frontpanelet skal du trykke på derefter på og derefter på Connectivity (Tilslutningsmuligheder) > HP ePrint Center connectivity (HP ePrint Center-tilslutningsmuligheder) > HP ePrint Center connectivity (HP ePrint Center-tilslutningsmuligheder) og derefter vælge Disable (Deaktiver).
Disable (Deaktiver) sætter kun fjernudskrivningfunktionen i venteposition. Hvis du vil genoptage anvendelsen, skal du blot genaktivere den i den samme menu. Der er ikke flere påkrævede opsætningstrin på webstedet HP ePrint Center eller i HP Designjet ePrint & Share.
Hvis du vil deaktivere fjernudskrivning permanent, skal du vælg e Disable permanently (Deaktiver permanent), som sletter printeren fra din HP ePrint Center-konto. Hvis du vil bruge fjernudskrivning igen, skal du konfigurere det forfra (se Konfigurer din webtilsluttede printerKonfigurer din webtilsluttede printer).
bemærk:
Du kan forhindre ikke-administratorer i at ændre disse indstillinger ved at angive en administratoradgangskode i den integrerede webserver (Setup (Opsætning) > Security (Sikkerhed).