• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Sikker disksletning

Sikker disksletning
Printerens harddisk bruges som et midlertidigt lagerområde til udskriftsjob. Funktionen Sikker disksletning kan fuldstændigt slette dine oplysninger fra harddisken for at beskytte den mod uautoriseret adgang. Du kan vælge at slette bestemte filer eller hele harddisken.
Sikker filsletning indeholder tre forskellige sikkerhedsniveauer:
  • Ikke-sikker hurtig sletning: Alle markører til oplysningerne slettes. Selve oplysningerne forbliver på harddisken, indtil den diskplads som de optager, skal bruges til andre formål og derefter overskrives. Mens de forbliver på harddisken, er det svært for de fleste at få adgang, men du kan få adgang til dem ved brug af software, der er beregnet til formålet. Dette er den normale måde, som filer slettes på, i de fleste computersystemer Det er den hurtigste metode, men den mindst sikre.
  • Sikker hurtig sletning: Alle markører til oplysningerne slettes, og selve oplysningerne overskrives også med et fast tegnmønster. Denne metode er langsommere end Ikke-sikker hurtig sletning, men mere sikker. Det kan stadig være muligt at få adgang til brudstykker af slettede oplysninger ved hjælp af specialværktøjer til at finde magnetiske restspor.
  • Sikker sletning ved udrensning: Alle markører til oplysningerne slettes, og selve oplysningerne overskrives flere gange vha. en algoritme, der er designet til at fjerne alle restspor. Dette er den langsomste metode, men det mest sikre. Sikker sletning ved udrensning opfylder det amerikanske forsvarsministeriums 5220-22.m-krav til sletning og udrensning af diskmedier. Dette er standardsikkerhedsniveauet, når der bruges Sikker disksletning.
Sikker disksletning er en af de funktioner, som leveres af Web JetAdmin, som er HP's gratis webbaserede udskriftsstyringssoftware: Se http://www.hp.com/go/webjetadmin.
Hvis du har svært ved at bruge Sikker disksletning fra Web JetAdmin, kan du kontakte HP Support: Se Kontakt HP SupportKontakt HP Support.
  bemærk:
Hvis du vælger at slette hele harddisken, bliver du måske bedt om at genstarte printeren flere gange under processen, som vil tage omkring 6 timer med Sikker disksletning eller 24 timer med Sikker sletning ved udrensning.