• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Styre adgang til printeren

Sikkerhedsindstillinger på frontpanelet
Fra frontpanelet kan du trykke på , derefter og derefter Opsætning > Sikkerhed for at styre nogle af printerens funktioner.
  • USB-drev: Aktiver eller deaktiver brugen af et USB-flashdrev.
  • Firmwareopgradering fra USB: Aktiver eller deaktiver firmwareopdateringer fra et USB-flashdrev.
  • Internetforbindelse: Aktiver eller deaktiver internetforbindelsen.
      bemærk:
    Hvis du deaktiverer det, skal du også deaktivere automatiske firmwareopdateringer.
  • Printeradgangskontrol: Aktiver, deaktiver eller rediger administratoradgangskoden.
Hvis der er angivet en administratoradgangskode, skal den angives for at udføre følgende handlinger:
  • Ændre sikkerhedsindstillinger (herunder selve administratoradgangskoden)
  • Ændre konfigurationen af internetforbindelsen
  • Ændre konfigurationen af den automatiske firmwareopdatering
  • Aktivere eller deaktivere automatisk download og/eller installation af automatiske firmwareopdateringer
  • Gendanne en tidligere firmwareversion
  • Gendanne standardindstillingerne
  bemærk:
Administratoradgangskoden må kun indeholde tegn, der vises på frontpanelets skærmtastatur. Hvis du angiver en ny adgangskode med den integrerede webserver, afvises tegn, der ikke vises i dette begrænsede tegnsæt.
Sikkerhedsindstillinger for den integrerede webserver
Fra den integrerede webserver kan du vælge fanen Sikkerhed til at styre adgangen til printeren på forskellige måder:
  • Angiv forskellige administrator- og gæsteadgangskoder til at styre adgangen til den integrerede webserver
  • Aktiver eller deaktiver Ethernet- og USB-forbindelser til printeren
  • Aktiver eller deaktiver forskellige grupper af frontpanelbetjening
  • Brug de samme sikkerhedsindstillinger, der er tilgængelige i frontpanelet (se ovenfor)
  bemærk:
En administratoradgangskode kan være påkrævet.
  bemærk:
Du kan få flere oplysninger i onlinehjælpen til den integrerede webserver.
Deaktivere din HP ePrint Center-forbindelse
Du kan om nødvendigt deaktivere forbindelsen til HP ePrint Center for at opretholde sikkerheden. Tryk på frontpanelet på , derefter , derefter på Tilslutningsmuligheder > HP ePrint Center > Indstillinger for HP ePrint Center > HP ePrint Center-tilslutningsmuligheder, og vælg Deaktiver.
Deaktiver sætter kun fjernudskrivningsfunktionen i venteposition. Hvis du vil genoptage anvendelsen, skal du blot genaktivere den i den samme menu. Der er ikke flere opsætningstrin påkrævet.
Hvis du vil deaktivere fjernudskrivning permanent, skal du vælg e Deaktiver permanent, som sletter printeren fra din HP ePrint Center-konto. Hvis du vil bruge fjernudskrivning igen, skal du konfigurere det forfra (se Konfigurer din webtilsluttede printerKonfigurer din webtilsluttede printer).
  bemærk:
Du kan forhindre ikke-administratorer i at ændre disse indstillinger ved at angive en administratoradgangskode i den integrerede webserver (Opsætning > Sikkerhed.