HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Jobkøen i frontpanelet

Hvis du vil se jobkøen på frontpanelet, skal du trykke på på startskærmbilledet.
Jobkøsiden
Jobkøsiden viser alle job, som er tilgængelige i jobkøen. Den indeholder job, der modtages, analyseres, gengives, udskrives, og som allerede er udskrevet.
Hver linje viser navnet på jobbet og dets status. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om et bestemt job, herunder en eksempelvisning af jobbet, skal du trykke på den linje, der viser jobbet.
Job, der af en eller anden ikke kan fuldføres, vises øverst i køen.
Jobeksempel
Printeren genererer en JPEG-fil for hvert indgående job, som kan vises som et eksempel på jobbet. Jobeksempel er tilgængeligt, når jobbet er behandlet.
  bemærk:
Du må ikke forsøge at få vist et eksempel på et job med mere end 64 sider, da det kan forårsage softwareproblemer.
For at få vist et eksempel på et job skal du først trykke på navnet på jobbet i jobkøen. Frontpanelet viser en side med oplysninger om jobbet. Tryk derefter på for at se eksempelvisningen.
  bemærk:
Eksempler kan være blokeret af en administrator. Hvis dette er tilfældet, vil du ikke kunne se dem.
Når eksemplet vises, kan du trykke på det for at zoome ind på det. Tryk på det igen for at zoome ud.
Du kan også trykke på for at få vist et eksempel på det forrige job eller for at få vist det næste job.
Vælg, hvornår du skal udskrive et job i køen
  bemærk:
Indstillinger for, hvornår du skal begynde at udskrive, kan ikke anvendes sammen med PostScript-job.
Du kan vælge, hvornår du vil udskrive en filtype, du har i køen. Tryk på , derefter på og derefter på Opsætning > Indstillinger for jobadministration > Hvornår skal udskrivningen startes.
Der er tre muligheder, du kan vælge:
  • Når Efter behandling er valgt, venter printeren, indtil hele siden er blevet behandlet og derefter begynder den at udskrive. Dette er den langsomste indstilling, men sikrer den bedste udskriftskvalitet i store eller komplekse udskrivninger.
  • Når der er valgt Straks, udskriver printeren siden, når den er behandlet. Dette er den hurtigste indstilling, men printeren stopper måske halvvejs gennem en udskrift for at behandle data. Denne indstilling anbefales ikke til komplekse billeder med kompakt farve.
  • Når der er valgt Optimeret (dette er standardindstillingen), beregner printeren det bedste tidspunkt at begynde at udskrive siden. Det er normalt det bedste kompromis mellem indstillingerne Efter behandling og Straks.
Prioriter et job i køen
Du kan vælge et job i køen og gøre det til det næste job, der skal udskrives. Når du har markeret jobbet, skal du trykke på Flyt forrest.
Hvis indlejring er aktiveret, kan det prioriterede job stadig indlejres i andre job. Hvis du virkelig ønsker, at dette job skal udskrives som det næste og ikke indlejres med andre job, skal du først deaktivere indlejring og derefter flytte det forrest i køen, som beskrevet ovenfor.
I følgende tilfælde vises knappen Flyt forrest ikke:
  • Jobbet er allerede forrest i køen.
  • Jobbet er i venteposition – i dette tilfælde vises knappen Genoptag udskrivning i stedet.
  • Jobbet er færdigt – i dette tilfælde vises knappen Udskriv igen i stedet.
  • Jobbet har nogle fejltilstande.
Sæt et job i køen på pause
Hvis du vælger det job i køen, som aktuelt udskrives, vil du se knappen Pause, som du kan trykke på for at stoppe udskrivningen midlertidigt. Knappen Pause ændres derefter til knappen Genoptag, som du kan trykke på for at genoptage udskrivningen.
Du kan også trykke på Indstillinger øverst til højre i jobkøskærmen og derefter trykke på Stop udskrivning midlertidigt.
Udskriv et job fra køen igen
Hvis du vil udskrive et job, der allerede er udskrevet, igen, skal du markere jobbet i køen og derefter vælge Udskriv igen.
Når et job udskrives igen, kan du ikke ændre udskriftsindstillingerne, da jobbet allerede er blevet rasteriseret.
Slet et job fra køen
Under normale omstændigheder er der ingen grund til at slette et job fra køen efter udskrivningen, da det kun forsvinder fra køen, efterhånden som der sendes flere filer. Men hvis du har sendt en fil med fejl og ønsker at undgå at udskrive den, kan du blot vælge jobbet og derefter trykke på Slet.
  bemærk:
Hvis der er angivet en administratoradgangskode, skal du angive den.
På samme måde kan du slette et job, der ikke er blevet udskrevet endnu.
Hvis jobbet er ved at blive udskrevet (dets status er udskriver), kan du trykke på Annuller og derefter Slet.
Slet alle job
Hvis du vil slette alle job i en kø, skal du trykke på knappen Indstillinger øverst til højre på jobkøskærmen og derefter trykke på Slet alle job.
  bemærk:
Hvis der er angivet en administratoradgangskode, skal du angive den.
Deaktiver jobkøen
Hvis du vil deaktivere jobkøen, skal du trykke på , derefter på og derefter på Opsætning > Indstillinger for jobadministration > Aktiver kø > Fra.