HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Skaler en udskrift igen

Skaler en udskrift igen
Du kan sende et billede til printeren i en bestemt størrelse men vælge, at printeren skal skalere det igen til en anden størrelse (normalt større). Dette kan være nyttigt:
  • Hvis din software ikke understøtter storformater
  • Hvis din fil er for stor til printerens hukommelse. Hvis dette er tilfældet, kan du reducere papirstørrelsen i din software og derefter opskalere den ved hjælp af frontpanelindstillingen
Du kan skalere et billede på følgende måder:
  • I driverdialogboksen i Windows: Gå til fanen Funktioner, og se på afsnittet Resizing Options (Indstillinger for tilpasning).
    • Indstillingen Udskriv dokument på justerer billedstørrelsen til den papirstørrelse, du har valgt. Hvis du f.eks. har valgt ISO A2 som papirstørrelse, og du udskriver et billede i A3-størrelse, forstørres det for at passe på A2-papiret. Hvis der vælges ISO A4-papirstørrelsen, reducerer printeren et stort billede, så det passer til A4-størrelsen.
    • Indstillingen % af faktisk størrelse forstørrer det udskrivelige område af den originale papirstørrelse (siden minus margener) med den angivne procent og tilføjer derefter margener for at oprette papirstørrelsen for udskriften.
  • I dialogboksen Print (Udskriv) i Mac OS X: Vælg panelet Færdigbehandling derefter Skaler til papirstørrelse, og vælg den papirstørrelse, som du ønsker at skalere billedet til. Hvis du f.eks. har valgt ISO A2 som papirstørrelse, og du udskriver et billede i A3-størrelse, forstørres det for at passe på A2-papiret. Hvis der vælges ISO A4-papirstørrelsen, reducerer printeren et stort billede, så det passer til A4-størrelsen.
  • På den integrerede webservers Send job-side: Vælg Avancerede indstillinger > Tilpas størrelse.
    • Indstillingerne Standard og Brugerdefineret justerer billedstørrelsen til den standardpapirstørrelse eller den brugerdefinerede papirstørrelse, du har valgt. Hvis du f.eks. har valgt ISO A2 som papirstørrelse, og du udskriver et billede i A4-størrelse, forstørres det for at passe på A2-papiret. Hvis der vælges ISO A3-papirstørrelsen, reducerer printeren et stort billede, så det passer til A3-størrelsen.
    • Indstillingen % of actual size (% af faktisk størrelse) forstørrer det udskrivelige område af den originale papirstørrelse (siden minus margener) med den angivne procent og tilføjer derefter margener for at oprette papirstørrelsen for udskriften.
  • Fra frontpanelet: Tryk på derefter på og derefter på Opsætning > Udskriftsindstillinger > Papirindstillinger > Tilpas størrelse.
Hvis du udskriver til et enkelt ark, skal du sørge for, at billedet rent faktisk kan være på arket, ellers vil billedet blive afskåret.