HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Vælg margenindstillinger

Vælg margenindstillinger
Som standard efterlader printeren en 5 mm margen mellem kanterne af dit billede og papirets kanter, der øges op til 17 mm ved foden af det afskårne ark. Du kan dog ændre denne adfærd på flere måder.
  • I driverdialogboksen i Windows: Vælg fanen Papir/kvalitet, og klik derefter på knappen Margener/layout.
  • I dialogboksen Print (Udskriv) i Mac OS X: Vælg panelet Margener/layout.
  • På den integrerede webservers Send job-side: Vælg Avancerede indstillinger > Papir > Margener/layout.
Derefter vil du mindst se nogle af følgende indstillinger.
  bemærk:
Under Mac OS X vil de tilgængelige margenindstillinger afhænge af den valgte papirstørrelse. Hvis du f.eks. vil udskrive uden kanter, skal du vælge et papirformatnavn, der indeholder ordene "ingen margener)".
  • Standard. Dit billede udskrives på en side i den størrelse, du har valgt, med en smal margen mellem kanterne af billedet og papirets kanter. Billedet bør være tilstrækkelig lille til, at det kan være mellem margenerne.
  • Overstørrelse. Billedet udskrives på en side lidt større end den størrelse, du har valgt. Hvis du afskærer margenerne, får du den sidestørrelse, du valgte, uden margener mellem dit billede og papirets kanter.
  • Klip indhold efter margener. Dit billede udskrives på en side i den størrelse, du har valgt, med en smal margen mellem kanterne af billedet og papirets kanter. Hvis billedet i dette tilfælde har samme størrelse som siden, antages det, at de ekstreme kanter på billedet enten er hvide eller uvigtige og ikke behøver at blive udskrevet. Dette kan være nyttigt, når dit billede allerede indeholder en kant.
  • Uden kant. Billedet der skal udskrives på en side med den størrelse, du har valgt, uden margener. Billedet er en smule forstørret for at sikre, at der ikke er nogen margen tilbage mellem billedets kanter og papirets kanter. Hvis du vælger Automatisk af printer, udføres denne forstørrelse automatisk. Hvis du vælger Manuelt i program, skal du vælge et specialformat, der er lidt større end den side, du vil udskrive på. Se også Udskriv uden margenerUdskriv uden margener.