HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Vis oplysninger om papiret

Vis oplysninger om papiret

Hvis du ønsker at få vist oplysninger om ilagt papir, skal du trykke på og derefter på rulleikonet.
Følgende oplysninger vises i frontpanelet:
  • Den valgte papirtype
  • Rulle- eller arkstatus
  • Bredden af papiret i millimeter (estimeret)
  • Længden af papiret i millimeter (estimeret)
Hvis der ikke er ilagt noget papir, vises meddelelsen Out of paper (Ikke mere papir).
De samme oplysninger vises i HP Utility for Windows (fanen Oversigt > Status på forbrugsvarer), HP Utility for Mac OS X (Information group (Gruppen Information > Printerstatus > Oplysninger om forbrugsvarer og på den integrerede webserver (øverste højre hjørne).