HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Automatisk kontrollere filsystem

Automatisk kontrollere filsystem
Når du tænder printeren, vil du se en gang imellem på frontpanelet se meddelelser, der svarer til dem, der er vist nedenfor.
Figur : Kontrol af filsystem
Der finder en kontrol af filsystemet sted. Dette kan vare op til 40 minutter. Vent, indtil den er færdig.
  advarsel:
Hvis printeren slukkes før kontrollen af filsystemet er færdig, kan filsystemet være alvorligt beskadiget, hvilket gør printerens harddisk ubrugelig. Under alle omstændigheder genstartes kontrollen af filsystemet fra begyndelsen, når du tænder for printeren igen.
Der er planlagt en kontrol af filsystemet for hver 90 dage for at bevare harddiskens filsystemintegritet.
  bemærk:
Når printeren tændes igen, tager det ca. tre minutter at initialisere, kontrollere og forberede printhovederne. Men under visse omstændigheder kan det tage op til 40 minutter, f.eks. når printeren ikke har været brugt i lang tid, og det kræver mere tid til at forberede printhovederne.