• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Printeren udskriver ikke

Printeren udskriver ikke
Hvis alt er i orden (papir ilagt, alle blækkomponenter installeret og ingen filfejl), er der stadig årsager til, hvorfor en fil, du har sendt fra din computer, ikke starter udskrivning som forventet:
  • Du kan have et strømproblem. Hvis der ingen aktivitet er overhovedet fra printeren, og frontpanelet ikke reagerer, skal du kontrollere, at stikket er isat korrekt, og at der er strøm tilgængelig i udtaget.
  • Du oplever måske usædvanlige elektriske fænomener, f.eks. stærke elektromagnetiske felter eller alvorlige elektriske forstyrrelser, som kan medføre, at printeren reagerer mærkeligt eller endda stopper med at fungere. Hvis dette er tilfældet, skal du slukke printeren ved hjælp af tænd-/sluk-knappen på frontpanelet og tage strømstikket ud og vente, til det elektromagnetiske miljø igen er normalt, og tænd derefter printeren igen. Hvis du stadig oplever problemer, skal du kontakte din kundeservicerepræsentant.
  • Indlejring kan være aktiveret, og printeren venter i den angivne indlejringsventetid før beregningen af relevante indlejringer. I dette tilfælde viser frontpanelet den resterende tid, der skal bruges til indlejring.
  • Du har muligvis forkert grafiksprogindstilling. Se Ændre indstilling for grafiksprogÆndre indstilling for grafiksprog
  • Du har muligvis ikke installeret korrekt driver på din computer. Se Assembly Instructions (Samlevejledningen).
  • Hvis du udskriver på et ark, skal du angive Manuel indføring som papirkilde i printerdriveren.
  • Printeren kan sætte jobbet i venteposition for papir eller kontostyringsoplysninger. Se JobstatusmeddelelserJobstatusmeddelelser.
  • Du har måske anmodet om en eksempelvisning fra printerdriveren. Dette er en funktion, du kan bruge til at kontrollere, at billedet er det ønskede. Hvis dette er tilfældet, vises eksempelvisningen på skærmen, og du skal klikke på knappen Udskriv for at starte udskrivning.
  • Hvis du bruger Mac OS X med en USB-forbindelse, kan det være, at du er nødt til at ændre datakodning. Tryk på , derefter på og derefter på Opsætning > Udskriftsindstillinger > PS > Vælg kodning > ASCII-. Konfigurer derefter dit program til at sende ASCII-data.