HP Color LaserJet Enterprise M855 - Produktspecifikationer

Tekniske specifikationer

Modelnavn
Produktnummer
M855dn
A2W77A
M855xh
A2W78A
M855x+
A2W79A
M855x+
D7P73A
Papirhåndtering
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Bakke 2 (kapacitet på 500 ark)
3 x 500-arks papirfremfører
bemærk:
Valgfrit til M855dn-modellen. Hvis dette inputtilbehør installeres, så kan ethvert af de valgfri efterbehandlingstilbehør også installeres med M855dn-modellen.
Inputbakker med høj kapacitet til 3.500 ark
bemærk:
Valgfrit til M855dn-modellen. Hvis dette inputtilbehør installeres, så kan ethvert af de valgfri efterbehandlingstilbehør også installeres med M855dn-modellen.
Automatisk dupleksudskrivning
Valgfri arkføder til 1x500 ark med kabinet. Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
bemærk:
Hvis dette inputtilbehør installeres, så kan ethvert af de valgfri efterbehandlingstilbehør også installeres med M855dn-modellen.
Valgfri hæfter/stabler-færdigbehandlingsenhed
Valgfri hæfter/stabler med 2/4-hulningsefterbehandlingstilbehør
Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
Valgfri færdigbehandlingstilbehør til brochureenhed
Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
Valgfri brochureenhed med 2/3-hulningsefterbehandlingstilbehør
Tilgængelig i Nordamerika og Latinamerika
Valgfri brochureenhed med 2/4-hulningsefterbehandlingstilbehør
Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
HP near-field communications (NFC) og Wireless Direct-tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
Valgfrit HP NFC og Wireless Direct-tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
Lager
HP High-Performance Secure Hard Disk
Kontrolpaneldisplay og indtastning
Berøringsfølsomt kontrolpanel
Udskriv
Udskriver 46 sider pr. minut (ppm) på papir i A4-format og 45 ppm pr. minut på papir i Letter-format
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Mobile udskriftsløsninger
Hvis du ønsker flere oplysninger om mobile udskriftsløsninger, kan du se:
  • HP ePrint via e-mail
  • HP ePrint-software1
  • HP ePrint-app
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz
  • HP Printer Control-app
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
Understøttede operativsystemer2,3
Windows XP SP3 eller nyere, 32-bit og 64-bit
bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke 64-bit-versionen, men printerdriveren understøtter det.
bemærk:
Microsoft ophørte med at yde almindelig support til Windows XP i april 2009. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede styresystem XP.
Windows Vista, 32-bit og 64-bit
bemærk:
Windows Vista Starter understøttes ikke af softwareinstallationsprogrammet eller printerdriveren.
Windows 7 SP1 eller nyere, 32-bit og 64-bit
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Windows 2003 Server SP2 eller senere, 32-bit og 64-bit
bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke 64-bit-versionen, men printerdriveren understøtter det.
bemærk:
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows Server 2003 i juli 2010. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede operativsystem Server 2003.
Windows Server 2008, 32-bit og 64-bit
Windows Server 2008 R2, 64-bit
Windows Server 2012, 64-bit
Mac OS X 10.6, 10.7 Lion og 10.8 Mountain Lion
1HP ePrint Software understøtter følgende operativsystemer: Windows® XP SP3 eller nyere (32-bit) op til ePrint-software version 3; Windows Vista® (32-bit og 64-bit); Windows 7 SP 1 eller nyere (32-bit og 64-bit); Windows 8 (32-bit og 64-bit) og Mac OS X-versionerne 10.6, 10.7 Lion og 10.8 Mountain Lion.
2Listen over understøttede operativsystemer gælder for Windows PCL 6-, UPD PCL 6-, UPD PCL 5-, UPD PS- og Mac-printerdrivere og den medfølgende softwareinstallations-cd. Du kan få vist en opdateret liste over understøttede operativsystemer på www.hp.com/support/colorljM855 med HP's komplette hjælp til dit produkt. Hvis du er bosiddende uden for USA, skal du gå til www.hp.com/support, vælge et land eller et område og derefter klikke på Drivere og software. Angiv et produktnavn eller -⁠nummer. Klik i området DownloadmulighederDrivere, software og firmware. Klik på operativsystemversionen, og klik derefter på knappen Download.
3HP Software Installer-cd'en installerer HP PCL 6-driveren til Windows-operativsystemer sammen med anden valgfri software. Installationssoftware til Mac er ikke inkluderet på cd'en. Cd'en indeholder trin til at downloade installationssoftware til Mac fra www.hp.com. Trinene til at downloade installationssoftware til Mac er som følger: Gå til www.hp.com/support, vælg land/område, og klik derefter på Drivere og software. Angiv et produktnavn eller -⁠nummer. Klik i området DownloadmulighederDrivere, software og firmware. Klik på operativsystemversionen, og klik derefter på knappen Download.

Produktets mål

Produktmål med alle dæksler lukket og med tonerpatroner og billedtromler
Produkt
Højde
Dybde
Bredde
Vægt
M855dn
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
85,2 kg
M855xh
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
121,3 kg
M855x+
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
124,2 kg
Figur : Produktmål med alle dæksler og bakker helt åbne
Pladskrav med alle dæksler og bakker helt åbne
Produkt
Højde
Dybde
Bredde
M855dn
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855xh
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855x+
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
Figur : Pladskrav med alle dæksler og bakker helt åbne
Tilbehørets fysiske mål med alle dæksler lukkede
Produkt
Højde
Dybde
Bredde
Vægt
Arkføder til 3x500 ark
387 mm
699 mm
711 mm
36,1 kg
Inputbakke med høj kapacitet til 3.500 ark
387 mm
699 mm
711 mm
39 kg
Arkføder til 1x500 ark (tilgængelig i Europa, Mellemøsten og Afrika)
387 mm
699 mm
711 mm
25,1 kg
Hæfter/stabler
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Hæfter/stabler med hulning
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Brochureenhed
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Brochureenhed med hulning
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Figur : Efterbehandlingstilbehørets fysiske mål med alle dæksler og bakker lukkede
Figur : Fysiske mål for efterbehandlingstilbehør med hulning med alle dæksler og bakker lukkede
Pladskrav for produktet og tilsluttet færdigbehandlingstilbehør med alle dæksler, bakker og bakker helt åbne
Produkt
Højde
Dybde
Bredde
Produkt og efterbehandlingstilbehør uden hulning
1231,9 mm
1498,6 mm
2006,6 mm
Produkt og færdigbehandlingstilbehør med hulning
1231,9 mm
1498,6 mm
2159 mm
Figur : Pladskrav for produktet og tilsluttet færdigbehandlingstilbehør med alle dæksler, bakker og bakker helt åbne
Figur : Pladskrav for produktet og tilsluttet efterbehandlingstilbehør med hulning med alle dæksler og bakker åbne

Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj

Strømforbrug

Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt) 1, 2, 3
Produktserien4
Udskrivning og kopiering
Klar
Dvale
Auto til/ Auto fra
Fra
HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
1100 W
80 W
8,0 W
1,2 W
0,4 W
1Værdierne kan ændres.
2Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle produktmodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.
3Standardtiden fra klartilstand til dvaletilstand = 15 minutter
4Hastighed er 46 sider pr. minut for A4-format og 45 sider pr. minut for Letter-format.

Elektriske specifikationer

110 volt indgangsspænding: 110 til 127 V vekselstrøm (+/- 10 %), 60 Hz (+/- 2 Hz), 10,5 A
220 volt indgangsspænding: 220 til 240 V vekselstrøm (+/- 1 0 %), 50 Hz (+/- 2 Hz), 5,5 A
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor produktet sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige produktet og gøre produktets garanti ugyldig.

Akustisk støj

HP Color LaserJet Enterprise M8551
Lydeffektniveau
Udskrivning (46 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 7,1 Bel (A) [71 dB(A)]
LWAd = 4,0 Bel (A) [40 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) - Bystander Position
Udskrivning (46 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP Color LaserJet Enterprise M855dn, udskrivning på papir i A4-format ved 46 sider pr. minut i simpleks-tilstand.

Specifikationer for driftsmiljø

Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
17 til 25 °C
15 til 30 °C (59° to 86°F)
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80% relativ luftfugtighed
Højde
Ikke relevant
0-3.048 m