HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Der vises vandrette streger på tværs af billedet (banding)

Der vises vandrette streger på tværs af billedet (banding)
Hvis dit udskrevne billede har fået tilføjet vandrette streger som vist (farven kan variere):
Figur : Banding
  1. Kontroller, at den papirtype, du har lagt i, svarer til den papirtype, der er valgt i frontpanelet og i softwaren. Se Vis oplysninger om papiretVis oplysninger om papiret.
  2. Kontroller, at du bruger passende indstillinger for udskriftskvalitet til dit formål (se UdskrivningUdskrivning). I nogle tilfælde kan du afhjælpe et udskriftsproblem blot ved at vælge et højere udskriftskvalitetsniveau. Hvis du f.eks. har indstillet skyderen for udskriftskvalitet til Hastighed, kan du forsøge at indstille den til Kvalitet. Hvis du ændrer indstillinger for udskriftskvalitet, vil du måske udskrive jobbet igen på dette tidspunkt i tilfælde af, at problemet er løst.
  3. Udskriv den diagnostiske billedudskrift. Se Diagnostisk billedudskriftDiagnostisk billedudskrift.
  4. Hvis printhovederne fungerer korrekt, skal du gå til frontpanelet og trykke på , derefter på og derefter på Vedligeholdelse af billedkvalitet > Kalibreringsstatus for at se status for kalibrering af papirfremføring. Hvis statussen er DEFAULT (Standard), skal du prøve at udføre en kalibrering af papirfremføring: Se Kalibrer papirfremføringen igenKalibrer papirfremføringen igen.
Hvis problemet fortsætter på trods af alle ovenstående handlinger, kan du kontakte din kundeservicerepræsentant for at få yderligere hjælp.