• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter Series - Venteposition for papir

Baseret på en række vilkår, som du kan angive, når du sender et job (se Handling ved papirstopHandling ved papirstop), vil printeren bestemme, hvilken af de ilagte papirruller, der er bedst egnet til udskriftsjobbet. Hvis der ikke er nogen papirrulle tilgængelig, der opfylder alle betingelser, vil printeren sætte jobbet i venteposition for papir. Du kan manuelt genoptage jobbet, så du tvinger det til at blive udskrevet på et andet papir end det oprindeligt angivne, ellers vil det forblive i venteposition.
  bemærk:
Når en rulle, der ikke kan afskæres, er aktiv, sættes alle job, der sendes til en anden papirkilde på standby, indtil du manuelt fjerner rullen, der ikke kan afskæres.
Hvilke kriterier bruges til at beslutte, på hvilken rulle et job vil blive udskrevet?
Når en bruger sender et job, kan den ønskede papirtype indstilles (i driveren eller på den integrerede webserver). Printeren udskriver jobbet på en rulle med papir af den valgte papirtype, der er stor nok til at udskrive tegningen uden at klippe den. Hvis der er mere end én rulle, som jobbet kan udskrives på, og som opfylder alle kriterier, vil rullen blive valgt i henhold til dine ønsker. Disse kan angives fra frontpanelet: Se Indstillinger for rulleskiftIndstillinger for rulleskift.
Hvornår sættes et job i venteposition for papir?
Hvis handlingen ved papirstop er indstillet til at Sæt job i venteposition (se Handling ved papirstopHandling ved papirstop), sættes et job i venteposition for papir i følgende tilfælde:
  • Den papirtype, der er valgt af brugeren, er ikke aktuelt ilagt på den angivne rulle – eller på en af rullerne, hvis der ikke er angivet nogen rulle.
  • Den papirtype, der er valgt af brugeren, er på den angivne rulle, men tegningen er for stor til, at den kan være på rullen eller på en af rullerne, hvis der ikke er angivet nogen rulle.
Hvis jeg isætter en ny rulle med papir, vil job, der er i venteposition til papir så automatisk blive udskrevet?
Ja. Hver gang en ny rulle ilægges, vil printeren undersøge, om der er nogen job i venteposition til pap, der kan udskrives på den ilagte rulle.
Jeg ønsker ikke, at job, sættes i venteposition til papir. Kan jeg forhindre det?
Ja, dette kan gøres fra frontpanelet: Se Handling ved papirstopHandling ved papirstop.
Jeg satte indstillingen "Handling ved papirstop" til "Udskriv alligevel", men nogle job er stadig i venteposition
Hvis indstillingen Vis udskriftseksempel er valgt i driveren eller den integrerede webserver, sættes job i venteposition, indtil du har kontrolleret eksempelvisningen og genoptaget jobbet. Kontroller, at indstillingen Vis udskriftseksempel ikke er markeret i driveren, og at der ikke er nogen ventende eksempelvinduer, der venter på bekræftelse for at fortsætte udskrivningen.
Mit job er præcis så bredt som den papirrulle, der er lagt på printeren, men er sat i venteposition til papir
Margener administreres på forskellige måder afhængigt af filtypen:
  • For HP-GL/2- og HP RTL-filer er standardmargenerne inkluderet i tegningen, så en 914 mm HP-GL/2- og HP RTL-fil kan udskrives på en 914 mm papirrulle og vil ikke blive sat i venteposition til papir.
  • For andre filformater, f.eks. PostScript-, PDF-, TIFF- eller JPEG, antager printeren, at margener skal tilføjes uden for tegningen (da disse formater i mange tilfælde bruges til fotografier og andre billeder, der ikke inkluderer margener). Det betyder, at for at udskrive en 914 mm TIFF-fil, skal printeren tilføje margener, og tegningen har brug for 925 mm papir for at blive udskrevet: Dette kan medføre, at jobbet sættes i venteposition, hvis det papir, der er lagt i printeren, kun er 914 mm bredt.
    Hvis du vil udskrive disse filformater uden at tilføje ekstra margener uden for tegningen, kan du bruge indstillingen Klip indhold efter margener. Denne indstilling vil gennemtvinge, at margenerne er på tegningen, så en 914 mm TIFF-fil kan udskrives på en 914 mm papirrulle, uden at den sættes i venteposition. Men hvis der ikke er noget tomt område inkluderet i tegningens kanter, vil noget indhold muligvis blive afskåret på grund af margener.