HP pc'er - Sådan bruger du Windows 8 Løsningscenter

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 8.
Windows Løsningscenter hjælper med at holde din computer sikker ved at kontrollere status for firewallindstillinger, automatiske opdateringer, virus- og spyware-beskyttelse, sikkerhedsindstillinger for internet og indstillinger for Brugerkontokontrol. Løsningscentret overvåger også vedligeholdelsesopgaver, såsom sikkerhedskopiering af filer og Windows-opdateringer, så computeren kører, som den skal.
Sådan åbner du Sikkerhedscentret i Windows 8
Følg disse trin for at åbne Windows sikkerhedscenter:
  1. Fra startskærmbilledet skal du indtaste kontrolpanel for at åbne en søgning og derefter vælge Kontrolpanel fra søgeresultaterne.
    Figur : Valg af kontrolpanel
    Vælg kontrolpanel fra søgeresultaterne
  2. Under System og Sikkerhed skal du klikke på Gennemgå din computers status.
    Figur : Sektionen Netværk og sikkerhed i Kontrolpanelet
    Sektionen Netværk og sikkerhed i Kontrolpanelet
    Windows Løsningscenter åbner.
    Figur : Windows Løsningscenter
    Windows Løsningscenter
Alarmer i Windows Løsningscenter
Hvis Windows 8 registrerer et problem med et sikkerhedsprogram (for eksempel hvis der ikke er slået nogen firewall til), viser Windows Løsningscenter en meddelelse og placerer et ikon for Løsningscenter i proceslinjen.
Figur : Windows Løsningscentermeddelelse på proceslinjen
Windows Løsningscentermeddelelse på proceslinjen
Sådan løser du problemet automatisk:
  • Klik på meddelelsen, når den vises
    Eller
  • Klik på ikonet for Løsningscenter , og klik herefter på løsningsbeskeden. I dette eksempel ville du skulle klikke på Slå Windows Firewall til (Vigtigt).
    Figur : Løsningscenterets proceslinjebeskeder
    Løsningscenterets proceslinjebeskeder
Løsningscenter alert blækniveau
Løsningscenter viser to niveauer af alarmer, når der opdages et problem:
  • Gul - Løsningscenter har registreret et muligt problem i dette område. Løsningscenter viser oplysninger om det mulige problem samt den anbefalede udbedring.
  • Rød - Løsningscenter har registreret et alvorligt problem i dette område. Dette problem kan påvirke systemets sikkerhed. Løsningscenter viser oplysninger om problemet samt den anbefalede udbedring.
Sikkerhed i Løsningscenter
Løsningscentret viser automatisk de eventuelle sikkerhedsproblemer, som den finder. Hvis du vil se status for alle sikkerhedsmeddelelser, skal du klikke på pilen ud for Sikkerhed.
Figur : Sikkerhedsalarm
Sikkerhedsalarm
Figur : Siden Sikkerhed i Løsningscenter
Sikkerhedsafsnittet i Løsningscenter, udvidet
Løsningscenter viser status for alle sikkerhedselementer og anbefaler udbedring for de registrerede problemer.
Vedligeholdelse i Løsningscenter
Løsningscenter viser automatisk eventuelle problemer med vedligeholdelse af computeren, som den finder. Hvis du vil se status for alle vedligeholdelseselementer, skal du klikke på pilen ved siden Vedligeholdelse.
Figur : Vedligeholdelsesalarm
Vedligeholdelsesalarm
Figur : Vedligeholdelse i Løsningscenter
Vedligeholdelsesafsnittet i Løsningscenter, udvidet
Løsningscenter viser status for alle vedligeholdelseselementer og anbefaler udbedring til de registrerede problemer.
Rediger Løsningscenter indstillinger og se meddelelser
Administrer indstillinger for Løsningscenter, eller se arkiverede meddelelser.