• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Download eller opdatering af software og drivere til HP-computere

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq.
Gå til HP-pc'er – Brug af HP SoftPaq Download Manager for flere oplysninger om computere til erhvervsbrug. Dette værktøj indeholder en hurtig og nem måde til at downloade software og driveropdateringer bærbare og stationære HP-pc'er til erhvervsbrug. Derudover tilbyder HP alternative drivere og løsninger via Client Management Solutions på siden HP Driver Packs.
HP bestræber sig hele tiden på at forbedre sine produkter og sørger med jævne mellemrum for opdateringer til software, drivere og firmware. Opdater din software med jævne mellemrum for at holde din HP- eller Compaq-computer kørende uden problemer. Hold computeren opdateret med de følgende metoder.