HP Color LaserJet Enterprise M855 - Produktsammenligning

Produktsammenligning
M855dn
A2W77A
M855xh
A2W78A
M855x+
A2W79A
M855x+
D7P73A
Papirhåndtering
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Bakke 2 (kapacitet på 500 ark)
3 x 500-arks papirfremfører
  bemærk:
Valgfrit til M855dn-modellen. Hvis dette inputtilbehør installeres, så kan ethvert af de valgfri efterbehandlingstilbehør også installeres med M855dn-modellen.
Inputbakker med høj kapacitet til 3.500 ark
  bemærk:
Valgfrit til M855dn-modellen. Hvis dette inputtilbehør installeres, så kan ethvert af de valgfri efterbehandlingstilbehør også installeres med M855dn-modellen.
Automatisk dupleksudskrivning
Valgfri arkføder til 1x500 ark med kabinet. Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
  bemærk:
Hvis dette inputtilbehør installeres, så kan ethvert af de valgfri efterbehandlingstilbehør også installeres med M855dn-modellen.
Valgfri hæfter/stabler-færdigbehandlingsenhed
Valgfri hæfter/stabler med 2/4-hulningsefterbehandlingstilbehør
Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
Valgfri færdigbehandlingstilbehør til brochureenhed
Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
Valgfri brochureenhed med 2/3-hulningsefterbehandlingstilbehør
Tilgængelig i Nordamerika og Latinamerika
Valgfri brochureenhed med 2/4-hulningsefterbehandlingstilbehør
Tilgængelig i Europa, Mellemøsten, Afrika og lande og områder i Asien og Stillehavsområdet
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
HP near-field communications (NFC) og Wireless Direct-tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
Valgfrit HP NFC og Wireless Direct-tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
Lager
HP High-Performance Secure Hard Disk
Kontrolpaneldisplay og indtastning
Berøringsfølsomt kontrolpanel
Udskriv
Udskriver 46 sider pr. minut (ppm) på papir i A4-format og 45 ppm pr. minut på papir i Letter-format
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Mobile udskriftsløsninger
Hvis du ønsker flere oplysninger om mobile udskriftsløsninger, kan du se:
  • HP ePrint via e-mail
  • HP ePrint-software1
  • HP ePrint-app
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz
  • HP Printer Control-app
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
Understøttede operativsystemer2,3
Windows XP SP3 eller nyere, 32-bit og 64-bit
  bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke 64-bit-versionen, men printerdriveren understøtter det.
  bemærk:
Microsoft ophørte med at yde almindelig support til Windows XP i april 2009. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede styresystem XP.
Windows Vista, 32-bit og 64-bit
  bemærk:
Windows Vista Starter understøttes ikke af softwareinstallationsprogrammet eller printerdriveren.
Windows 7 SP1 eller nyere, 32-bit og 64-bit
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Windows 2003 Server SP2 eller senere, 32-bit og 64-bit
  bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke 64-bit-versionen, men printerdriveren understøtter det.
  bemærk:
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows Server 2003 i juli 2010. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede operativsystem Server 2003.
Windows Server 2008, 32-bit og 64-bit
Windows Server 2008 R2, 64-bit
Windows Server 2012, 64-bit
Mac OS X 10.6, 10.7 Lion og 10.8 Mountain Lion
1HP ePrint Software understøtter følgende operativsystemer: Windows® XP SP3 eller nyere (32-bit) op til ePrint-software version 3; Windows Vista® (32-bit og 64-bit); Windows 7 SP 1 eller nyere (32-bit og 64-bit); Windows 8 (32-bit og 64-bit) og Mac OS X-versionerne 10.6, 10.7 Lion og 10.8 Mountain Lion.
2Listen over understøttede operativsystemer gælder for Windows PCL 6-, UPD PCL 6-, UPD PCL 5-, UPD PS- og Mac-printerdrivere og den medfølgende softwareinstallations-cd. Du kan få vist en opdateret liste over understøttede operativsystemer på www.hp.com/support/colorljM855 med HP's komplette hjælp til dit produkt. Hvis du er bosiddende uden for USA, skal du gå til www.hp.com/support, vælge et land eller et område og derefter klikke på Drivere og software. Angiv et produktnavn eller -⁠nummer. Klik i området DownloadmulighederDrivere, software og firmware. Klik på operativsystemversionen, og klik derefter på knappen Download.
3HP Software Installer-cd'en installerer HP PCL 6-driveren til Windows-operativsystemer sammen med anden valgfri software. Installationssoftware til Mac er ikke inkluderet på cd'en. Cd'en indeholder trin til at downloade installationssoftware til Mac fra www.hp.com. Trinene til at downloade installationssoftware til Mac er som følger: Gå til www.hp.com/support, vælg land/område, og klik derefter på Drivere og software. Angiv et produktnavn eller -⁠nummer. Klik i området DownloadmulighederDrivere, software og firmware. Klik på operativsystemversionen, og klik derefter på knappen Download.