• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise and HP Officejet Enterprise - Valg af papirtype (Windows)

Valg af papirtype (Windows)
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg produktet på listen over printere, og klik derefter på eller tryk på knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
      bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
  3. Klik eller tryk på fanen Papir/kvalitet.
  4. På rullelisten Papirtype skal du klikke på Flere....
  5. Udvid listen med indstillinger for Typen er: .
  6. Udvid den kategori af papirtyper, der bedst beskriver dit papir.
  7. Vælg indstillingen for den type papir, du bruger, og klik på knappen OK.
  8. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Egenskaber for dokument. I dialogboksen Udskriv skal du klikke på knappen OK for at udskrive jobbet.
    Hvis bakken skal konfigureres, vises en konfigurationsmeddelelse på produktets kontrolpanel.
  9. Læg papir i bakken med den angivne type og det angivne format, og luk derefter bakken.
  10. Tryk på knappen OK for at acceptere den valgte type og det valgte format, eller tryk på knappen Rediger for at vælge et andet papirformat eller en anden papirtype.
  11. Vælg den korrekte type og det korrekte format, og tryk herefter på knappen OK.