HP-printere - Mobile udskrivningsløsninger, der virker med HP-printere

Dette dokument gælder for HP-printere, som understøtter trådløs udskrivning, Ethernet (kablet) eller udskrivning fra cloud-tjeneste fra mobile enheder, såsom smartphones, tablets og Chromebooks.
Smartphones og tablets gør det muligt at udskrive via et trådløst netværk eller internettet til din HP-printer. Brug et af de følgende afsnit for at finde ud af, hvilke mobile udskrivningsløsninger, der virker sammen med din HP-printer, få flere oplysninger om specifikke, mobile udskrivningsløsninger, og find svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ).
Mobile udskrivningsløsninger til HP-printere
Gå til afsnittet for din printertype for at gennemse kompatible, mobile udskrivningsmuligheder.
HP Mobile Printing Solutions
Få mere at vide om de mobile udskrivningsløsninger, der virker med din HP-printer.
HP Smart-appen
Udskriv og scan fotos og dokumenter, overvåg blækniveauet, og foretag fejlfinding af printerproblemer med HP Smart-appen på dine Android- og Apple iOS-mobilenheder.
1 Til understøttede printere, skal du bruge HP Smart-appen til at oprette forbindelse mellem printere og dit trådløse netværk.
Gå til Brug af HP Smart-appen (Android, Apple iOS) for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
HP ePrint er en sikker cloud-baseret tjeneste, som lader dig udskrive overalt med en aktiv internetforbindelse. Det dokument eller foto, du vil udskrive direkte til printeren, skal du blot sende via e-mail.
Gå til Indstilling og brug af HP ePrint for at se trinnene til at udskrive med HP ePrint og finde svar på ofte stillede spørgsmål.
Udskriv fotos, dokumenter, websider, e-mails gennem appen, eller udskriv fra cloud-tjenester som Dropbox og Google Drive fra alle steder, hvor du har internetadgang til din netværkstilsluttede printer.
Gå til Udskrivning med HP ePrint-appen (Android, Amazon Fire) for at se trinnene til at udskrive fra din mobile Android-enhed med HP ePrint-appen og se svar på ofte stillede spørgsmål.
HP Print til Chrome
Udskriv fra din Chromebook, Chrome-enhed eller Chrome-browseren til HP-printere tilsluttet på det samme netværk. Udskrivning udføres via det lokale netværk og kræver ikke, at din printer er Google Cloud Print-aktiveret.
Gå til Udskrivning med appen HP Print til Chrome for at se trinnene til at udskrive med HP Print til Chrome samt svar på ofte stillede spørgsmål.
HP Print Service Plugin (Android)
Du kan bruge HP Print Service Plugin til at udskrive fotos, dokumenter, e-mails og websider fra din Android-enhed til din HP-printer via et trådløst netværk.
Gå til Udskrivning fra Android-smartphones eller -tablets for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Udskrivning med HP-stemmeaktivering
Udskrivning med HP-stemmeaktivering gør udskrivningen lige så nem som at tale ved hjælp af Alexa, Google Home eller Cortana. Brug din stemme til at udskrive en lang række almindelige og kreative dokumenter, herunder spil, farvelægningssider, to-do-lister, tegneserier, papir fra bærbare, formularer og meget mere. Indhold varierer afhængigt af stemmeassistant.
HP Wireless Direct
Brug en direkte trådløs forbindelse mellem din printer og en bærbar computer eller en mobil enhed for at udskrive.
Gå til Udskrivning med HP Wireless Direct for at få vist trinnene til at udskrive med HP Wireless Direct og se svar på ofte stillede spørgsmål.
Amazon Fire-enheder
Udskriv fra din Amazon Fire-enhed med Mopria-udskrivningstjenesten, en mobil udskrivningsstandard, der understøttes af Amazon Fire-enheder og mange HP-printere.
Gå til Udskrivning fra Amazon Fire-enheder for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Apple AirPrint
Udskriv fra de fleste apps installeret på en iPhone, iPad eller iPod touch. Vælg indstillingen Udskriv fra handlingsikonet til en printer, der er tilsluttet det samme trådløse netværk.
Gå til Udskrivning med Apple AirPrint (iOS) for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Google Cloudprinter
Registrer med Googles cloud-baserede udskrivningsservice gennem Chrome-browseren for at udskrive, uanset hvor du er.
Gå til Tilslutte og anvende Google Cloud Print for at få flere oplysninger, tips til fejlfinding og svar på ofte stillede spørgsmål.
Mopria Print Service
Mopria Print Service er en mobil udskrivningsstandard, der understøttes af mange HP-printere. Når du aktiverer Mopria Print Service på din mobile Android-enhed, kan du udskrive via et trådløst netværk eller via en direkte trådløs forbindelse til printeren.
Gå til Udskrivning med Mopria Print Service (Android) for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
NFC Touch-to-Print
Near field communication (NFC) touch-til-print gør det muligt for dig at udskrive fra din mobile Android-enhed direkte til din NFC-kompatible HP-printer uden at slutte til et lokalt netværk eller internettet.
Gå til Kom i gang med Touch-to-Print for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Samsung Print Service-plugin
Udskriv fotos, dokumenter, websider og e-mails fra din Android-smartphone eller -tablet til din netværkstilsluttede HP-printer ved hjælp af Samsung Print Service-plugin, en gratis app, der er tilgængelig i Google Play Butik.
Gå til Udskrivning med Samsung Print Service-plugin for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
USB On-The-Go-udskrivning (OTG)
Udskriv fra din Android-enhed med et USB On-The-Go (OTG)-kabel, der er sluttet til din HP-printer.
Gå til Udskrivning med et USB OTG-kabel (Android) for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Figur : Eksempel på en USB OTG-kabelforbindelse
Eksempel på en Android-enhed, der er sluttet til printeren med et USB OTG-kabel
Wi-Fi Direct
Wi-Fi Direct leverer en direkte trådløs forbindelse til dit HP-printer, uden at du skal logge på et lokalt netværk eller oprette forbindelse til internettet. Teknologien svarer til Bluetooth, men bruger Wi-Fi til at fungere på større afstande og med hurtigere hastigheder.
Gå til Udskrivning med Wi-Fi Direct for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Windows 10-mobil
Udskriv fra din Windows 10-mobilenhed til din HP-printer med den indbyggede udskrivningsløsning.
Gå til Udskrivning med Windows 10-mobil for at få flere oplysninger samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om mobile udskrivningsløsninger, der virker med HP-printere.