HP-printere - Mobile udskrivningsløsninger, der virker med HP-printere

Dette dokument er gældende for HP-printere.
Find tilgængelige indstillinger til din HP-printermodel at udskrive fra en smartphone, tablet eller Chromebook. De fleste printermodeller understøtter flere muligheder, herunder HP Smart-app, cloud-udskrivning med ePrint og Wi-Fi Direct.

Mobile udskrivningsløsninger til HP-printere

Find din printermodel for at få vist en liste over indstillinger til at udskrive fra din mobile enhed.

HP Mobile Printing Solutions

Få mere at vide om de mobile udskrivningsløsninger, der virker med din HP-printer.

HP Smart-appen

Udskriv og scan fotos og dokumenter, overvåg blækniveauet, og foretag fejlfinding af printerproblemer med HP Smart-appen på dine Android- og Apple iOS-mobilenheder.
HP Smart-app-logo
1 Til understøttede printere skal du bruge HP Smart-appen til at oprette forbindelse mellem printere og dit trådløse netværk.
  • Udskriv til en netværkstilsluttet HP-printer, der er på samme lokale trådløse netværk som din mobilenhed.
  • Scan dokumenter og billeder fra din printer eller kameraet på din mobile enhed, og del via e-mail, gem i skyen eller på din mobilenhed.
HP Smart-appen er kompatibel med Android OS 5.0 og nyere eller Apple iPad, iPhone og iPod touch, der kører iOS 10 og nyere.
Gå til Brug af HP Smart-appen (Android, Apple iOS) for at få yderligere oplysninger.

Print Anywhere

Print Anywhere giver dig mulighed at se printerstatus og sende udskriftsjob fra HP Smart-appen, når du er væk fra din printer, ved hjælp af mobildata eller et andet trådløst netværk.
Print Anywhere understøttes på udvalgte printere med HP Smart 6.0 på Android OS 5.0 og nyere eller Apple iOS 10 og nyere enheder.
Gå til Print Anywhere med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.

HP ePrint

HP ePrint er en sikker cloud-baseret tjeneste, som lader dig udskrive overalt med en aktiv internetforbindelse. Send det dokument eller foto, du vil udskrive direkte til printeren, via e-mail.
HP ePrint logo
HP ePrint logo
HP ePrint er kompatibel med alle mobile enheder der har e-maildeling og en internetforbindelse.
Gå til Indstilling og brug af HP ePrint for at få yderligere oplysninger.

HP Print til Chrome

Udskriv fra din Chromebook, Chrome-enhed eller Chrome-browseren til HP-printere tilsluttet på det samme netværk. Udskrivning kræver ikke, at din printer er Google Cloud Print-aktiveret.
Logo for HP Print for Chrome
HP Print for Chrome er kompatibel med Chrome-browseren v44 og nyere installeret på en a Chromebook-, Windows-, Mac- eller Linux-computer.
Gå til Udskrivning med appen HP Print til Chrome for at få yderligere oplysninger.

HP Print Service Plugin (Android)

Installer HP Print Service Plugin for at muliggøre udskrivning fra din Android-enhed til din HP-printer via et trådløst netværk.
HP Print Service Plugin-logo (Android)
HP Print Service Plugin er kompatibelt med Android OS 4.3 og nyere.
Gå til Udskrivning fra Android-smartphones eller -tablets for at få yderligere oplysninger.

Udskrivning med HP-stemmeaktivering

Udskrivning med HP-stemmeaktivering gør udskrivningen lige så nem som at tale ved hjælp af Alexa, Google Home eller Cortana. Brug din stemme til at udskrive en lang række almindelige og kreative dokumenter, herunder spil, farvelægningssider, to-do-lister, tegneserier, papir fra bærbare, formularer og meget mere. Indhold varierer afhængigt af stemmeassistant.

HP Wireless Direct

Udskriv dine fotos eller dokumenter ved at oprette en direkte trådløs forbindelse mellem din printer og din mobilenhed uden en router.
HP direkte trådløs-logo
HP direkte trådløs er kompatibel med de fleste trådløse HP-printere, som er udgivet mellem slutningen 2011 og midten af 2014. For at oprette direkte forbindelse med HP-printere, der er udgivet efter midten af 2014, skal du gå til Wi-Fi Direct.
Gå til Udskrivning med HP direkte trådløs for at få yderligere oplysninger.

HP ePrint-appen (Android)

HP ePrint-app til Android blev nedlagt fra 13. august 2018.
Logo for HP ePrint-appen (kun Android)
Gå til HP ePrint-mobilappen er nedlagt (Android) for at få yderligere oplysninger.

Amazon Fire-enheder

Udskriv fra din Amazon Fire-enhed med Mopria-udskrivningstjenesten, en mobil udskrivningsstandard, der understøttes af Amazon Fire-enheder og mange HP-printere.
Gå til Udskrivning fra Amazon Fire-enheder for at få yderligere oplysninger.

Apple AirPrint

Udskriv fra de fleste apps installeret på en iPhone, iPad eller iPod touch. Vælg indstillingen Udskriv fra handlingsikonet for at udskrive til en printer, der er tilsluttet det samme trådløse netværk.
Apple AirPrint-logo
Gå til Udskrivning med Apple AirPrint (iOS) for at få yderligere oplysninger.
bemærk:
På iOS og macOS virker de fleste HP-printere med Apple AirPrint, så du kan udskrive i fuld kvalitet uden at skulle downloade eller installere drivere. Hvis du har brug for yderligere funktionalitet, skal du downloade HP Smart appen fra App Store til iPhone og iPad eller Mac App Store.

Google Cloudprinter

Udskriv næsten uanset, hvor du er, til din Google Cloud Print-registrerede printer med din mobile enhed, der er sluttet til internettet.
Google Cloud Print-logo
Google Cloud Print er kompatibel med følgende computere, bærbare computere og mobile enheder med en Chrome-browser:
  • Chromebook-pc'er eller computere med Windows-, Mac- eller Linux
  • Smartphones og tablets med Android OS 4.4 eller nyere
  • Apple iPad, iPhone og iPod touch, der kører iOS 7 eller nyere
Android OS 4.4 og nyere, Apple iPad, iPhone og iPod touch 4.2 eller nyere og Chrome.
Gå til Tilslutte og anvende Google Cloud Print for at få yderligere oplysninger.

Mopria Print Service

Denne standard inden for mobil udskrivning understøttes af mange HP-printere. Når du aktiverer Mopria Print Service på din mobile enhed, kan du udskrive via et trådløst netværk eller via en direkte trådløs forbindelse til printeren.
Logo for Mopria Print Service
Mopria Print Service er kompatibel med Android 4.4 og nyere, Amazon Fire 5.0 og nyere, og HP Slate-tablet med Android 4.1 og nyere.

NFC Touch-to-Print

Near field communication (NFC) Touch-to-Print gør det muligt for dig at udskrive fra din mobile Android-enhed direkte til din NFC-kompatible HP-printer uden at slutte til et lokalt netværk eller internettet. For at du kan bruge NFC Touch-to-Print, skal være din mobile enhed være i nærheden af printeren.
NFC touch-til-print-logo
NFC Touch-to-Print er kompatibel med Android 4.0 og nyere med HP ePrint-app og HP ElitePad 900.
Gå til Kom i gang med Touch-to-Print for at få yderligere oplysninger.

Samsung Print Service-plugin

Udskriv fotos, dokumenter, websider og e-mails fra din Android-smartphone eller -tablet til din netværkstilsluttede HP-printer ved hjælp af Samsung Print Service-plugin, en gratis app, der er tilgængelig i Google Play Butik.
Samsung Print Service Plugin-logo
Samsung Print Service Plugin er kompatibel med Samsung-enheder med Android 4.2 og nyere, eller enheder som ikke er Samsung med Android 4.4 og nyere.
Gå til Udskrivning med Samsung Print Service-plugin for at få yderligere oplysninger.

USB On-The-Go-udskrivning (OTG)

Udskriv fra din Android-enhed med et USB On-The-Go (OTG)-kabel, der er sluttet til din HP-printer.
Eksempel på en Android-enhed, der er sluttet til printeren med et USB OTG-kabel
Gå til Udskrivning med et USB OTG-kabel (Android) for at få yderligere oplysninger.

Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct leverer en direkte trådløs forbindelse til dit HP-printer, uden at du skal logge på et lokalt netværk eller oprette forbindelse til internettet. Teknologien svarer til Bluetooth, men bruger Wi-Fi til at fungere på større afstande og med hurtigere hastigheder.
Wi-Fi Direct-logo
Wi-Fi Direct er kompatibel med de fleste trådløse HP-printere, der blev udgivet i midten af 2014 og nyere.
Gå til Udskrivning med Wi-Fi Direct for at få yderligere oplysninger.

Windows 10-mobil

Udskriv fra din Windows 10-mobilenhed til din HP-printer med den indbyggede udskrivningsløsning.
Gå til Udskrivning med Windows 10-mobil for at få yderligere oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om mobile udskrivningsløsninger, der virker med HP-printere.