Opsætning af printeren til et trådløst netværk i Mac OS X for HP Photosmart Premium Fax All-in-One-printere

Dette dokument indeholder en vejledning til installation af produktet på et eksisterende trådløst netværk, der bruger et adgangspunkt som f.eks. en router. Denne type netværk kaldes et infrastrukturnetværk. HP anbefaler anvendelse af infrastrukturnetværk til trådløs forbindelse af dit produkt.
  bemærk:
Du kan også bruge denne vejledning, hvis du tidligere har installeret software til en USB port og nu ønsker at skifte til en trådløs netværksforbindelse.
Figur : Eksempel på et trådløst netværk
Billede: Eksempel på et trådløst netværk
Vigtigt: Før du kan installere printeren, skal det trådløse netværk allerede være konfigureret. Du kan konfigurere netværket ved at følge de instruktioner, som følger med dit adgangspunkt.