Trådløse HP-printere - Udskrivning fra Kindle

Indledning
Fire OS 3.0-enheder (Mojito) som f.eks. Kindle Fire HD- og Kindle Fire HDX-tablets understøtter udskrivning fra Kindle.
Udskrivning fra Kindle
Følg disse trin for at udskrive fra en understøttet Kindle enhed.
  1. I en understøttet applikation skal du finde udskriftsindstillingen i applikationens menu og derefter trykke på Udskriv.
  2. Find indstillingen, hvor du vælger din printer. Android-enheden viser en liste over printere, som er tilgængelige på Wi-Fi-netværket.
  3. Find din printer på WiFi-listen, og tryk for at vælge den. Når du har valgt printeren, vil enheden huske dit valg.
  4. Hvis din printer ikke findes på Wi-Fi-listen, eller hvis du ønsker at bruge den trådløse direkte forbindelse i stedet, skal du finde din printer på Wireless Direct-listen, og derefter trykke på den for at vælge den. Følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse. Når din printer er forbundet, vil enheden huske dit valg.
  5. Hvis du ønsker, kan du foretage ændringer i de tilgængelige udskrivningsmuligheder.
  6. Tryk på Udskriv for at sende udskriftsjobbet til printeren.
Ofte stillede spørgsmål
I dette dokument får du svar på ofte stillede spørgsmål om udskrivning fra Kindle-enheder.
Hvilke filformater kan jeg udskrive?
Udskrivning fra Kindle understøtter udskrivning af Microsoft Office-filer. Der kommer snart yderligere filformater.