HP LaserJet Enterprise M806, HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Afhjælpning af stop i brochureenheden

Afhjælp stop i venstre frontdæksel på brochureenheden
  1. Åbn venstre frontdæksel.
    Figur : Åbn dækslet
  2. Flyt det nederste udløserhåndtag ved stop mod højre, og fjern eventuelt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Flyt det nederste udløserhåndtag ved stop mod venstre.
  4. Flyt det øverste udløserhåndtag ved stop mod højre, og fjern eventuelt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Flyt det øverste udløserhåndtag ved stop mod venstre.
  6. Åbn det nederste dæksel i brochureenheden.
    Figur : Åbn dækslet
  7. Drej den nederste udløserknap ved stop mod uret.
    Figur : Drej positionsknappen
  8. Tryk på udløserknappen ved stop, og drej den derefter med uret.
    Figur : Skub ind, og drej derefter udløserknappen ved stop
  9. Fjern alt papir fra området ved det nederste dæksel på brochureenheden, og luk derefter dækslet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  10. Luk venstre frontdæksel.
    Figur : Luk dækslet
Afhjælpning af forbindelsesstop
  1. Træk i udløserhåndtaget øverst på tilbehøret til færdigbehandling, og skub derefter finisheren væk fra produktet, indtil den ikke kan komme længere.
    Figur : Adskil finisheren fra produktet
  2. Fjern eventuelt papir fra området.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Monter tilbehøret til færdigbehandling.
    Figur : Monter tilbehøret til færdigbehandling
Afhjælpning af hæfteklammestop 1
  1. Løft dækslet til adgang ved stop for udskriftsåbningen, og fjern forsigtigt eventuelt fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Vent tre sekunder, og åbn derefter venstre frontdæksel.
    Figur : Åbn dækslet
  3. Træk hæftepatronen op og ud for at fjerne den.
    Figur : Fjern hæftepatronen
  4. Løft metalhåndtaget på forsiden af hæftepatronen.
    Figur : Løft håndtaget
  5. Fjern eventuelle fastklemte hæfteklammer fra hæftepatronen.
    Figur : Fjern fastklemte hæfteklammer
  6. Skub metalhåndtaget ned på forsiden af hæftepatronen.
    Figur : Sænk håndtaget
  7. Isæt hæftepatronen. Tryk ned på toppen af hæftepatronen, til den klikker på plads.
    Figur : Isæt hæftepatronen
  8. Luk venstre frontdæksel.
    Figur : Luk dækslet
Afhjælpning af hæftestop i brochureenheden
  1. Åbn venstre frontdæksel.
    Figur : Åbn dækslet
  2. Flyt det nederste leveringsstyrhåndtag mod højre, og fjern eventuelt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Flyt det nederste leveringsstyrhåndtag mod venstre.
  4. Tag fat i det grønne håndtag, og træk hæftevognen ud.
    Figur : Træk hæftevognen ud
  5. Træk det grønne håndtag på hæfteenheden mod dig, og drej det opad. Skub håndtaget ind for at låse det på plads i åben position.
    Figur : Løft hæftepatronerne
  6. Tag fat i kanterne af hver hæftepatron, og træk op med et fast greb for at fjerne hæftepatronerne fra hæftepatronenheden.
    Figur : Fjern hæftepatronerne
  7. Tryk ned på udløserknappen ved stop på bagsiden af midterhæftningspatronen, skub op på pladen foran på patronen, og fjern derefter eventuelle fastklemte hæfteklammer.
    Figur : Fjern de fastklemte hæfteklammer
  8. Tryk ned på den forreste af midterhæftningspatron, og luk den.
    Figur : Luk pladen til afhjælpning af stop
  9. Isæt hæftepatronerne.
    Figur : Isæt hæftepatronerne
  10. Træk hæftepatronenhedens håndtag hen imod dig, og drej det nedad til dets oprindelige position. Lås det på plads ved at skubbe håndtaget ind.
    Figur : Sænk hæftepatronerne
  11. Skub midterhæftningsvognen ind.
      bemærk:
    Hvis midterhæftningsvognen ikke glider nemt ind i finisheren, er hæfteren ikke lukket korrekt. Træk midterhæftningsvognen ud af finisheren, og genindsæt hæfteenheden.
    Figur : Skub hæftevognen ind
  12. Luk venstre frontdæksel.
    Figur : Luk dækslet