HP LaserJet Pro MFP M435nw - Udskiftning af tonerpatronerne

Udskiftning af tonerpatronerne

Når en tonerpatron er ved at være brugt op, bliver du bedt om at bestille en ny. Du kan fortsætte udskrivningen med den aktuelle patron, indtil omfordeling af toner ikke længere giver en acceptabel udskriftskvalitet.
Fortsæt udskrivningen med den aktuelle patron, indtil omfordeling af toner ikke længere giver en acceptabel udskriftskvalitet. Fjern tonerpatronen fra printeren for at omfordele toneren, og vip forsigtigt patronen frem og tilbage om dens vandrette akse. Se vejledningen til udskiftning af patroner for en grafisk illustration. Sæt tonerpatronen tilbage i printeren, og luk dækslet.
Følgende illustration vises tonerpatronens komponenter.
    Figur : Tonerpatronens komponenter
  1. Billedtromle (pas på ikke at berøre billedtromlen).
  2. Hukommelseschip
  3. Forseglingstape
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Fjern den brugte tonerpatron.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  3. Tag den nye tonerpatron ud af posen. Læg den brugte tonerpatron i posen, så den kan sendes til genbrug.
    Figur : Tag den nye tonerpatron ud af emballagen
  4. Tag fat i begge sider på tonerpatronen, og fordel toneren ved at ryste patronen let.
      advarsel:
    Rør ikke ved billedtromlen.
    Figur : Vip forsigtigt tonerpatronen
  5. Fjern forseglingstapen. Bøj tappen på venstre side af patronen, indtil tappen er løs. Træk i tappen, indtil al tapen er fjernet fra patronen. Læg tappen og tapen i æsken til tonerpatronen, så den kan sendes til genbrug.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  6. Juster tonerpatronen efter mærkerne inde i produktet, og isæt tonerpatronen, så den sidder ordentligt fast.
    Figur : Isæt tonerpatronen
  7. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet.