HP LaserJet Pro MFP M435nw - Ilægning af papir i bakke 1 (multifunktionsbakke)

bemærk:
Bakke 1 kan rumme op til 100 ark papir, op til 75 overhead-transparenter, op til 50 ark med etiketter eller op til 10 konvolutter. Den understøtter enkeltark med en vægt på 60-199 g/m2; etiketter og transparenter 0,10 til 0,14 mm tykke; konvolutter med en vægt på 60 til 90 g/m2 og postkort med en vægt på 135 til 176 g/m2.
Se Papirretning for bakke 1 for oplysninger om den korrekte papirretning ved ilægning af papir i denne bakke.
  1. Åbn bakke 1 ved at tage godt fat i håndtagene på hver side af bakken og trække nedad.
    Figur : Åbn bakken
  2. Skub bakkeforlængeren ud.
    Figur : Skub forlængeren ud
  3. Til langt papir skal du folde bakkeforlængeren ud for at støtte papiret.
    Figur : Fold forlængeren ud
  4. Åbn papirstyrene.
    Figur : Åbn papirstyrene
  5. Læg papiret i bakken. Kontroller, at papiret passer ind under tapperne og ikke overskrider niveauerne for maksimal stakhøjde.
    Den måde, du skal vende papiret i bakken, afhænger af papirformatet. Yderligere oplysninger finder du i Papirretning for bakke 1.
    Figur : Læg papir i bakken
  6. Juster papirstyrene, så de kun lige berører papirstakken og ikke bøjer papiret.
    Figur : Juster styrene
bemærk:
For at undgå papirstop skal du undlade at lægge papir i bakke 1, mens produktet udskriver. Luk ikke bakke 1, mens produktet udskriver.

Papirretning for bakke 1

Papirtype
Papirformat
Sådan ilægges papir
Enkeltark
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K og specialformater
Den lange kant først ind i produktet
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 og specialformater
Den korte kant først ind i produktet
Fortrykt, forhullet eller brevpapir
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K og specialformater
Forside opad
Den lange kant først ind i produktet med toppen af siden i højre side af bakken
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 og specialformater
Forside opad
Øverste kant først ind i produktet
Etiketter
Alle kompatible etiketformater
Forside opad
Konvolutter
Alle kompatible konvolutformater
Forside opad
Øverste kant mod højre side af bakken, den ende, der skal frankeres, indføres i produktet først