HP LaserJet Pro MFP - Opret en kopi

Opret en kopi
  1. Læg dokumentet på scannerglaspladen i henhold til indikatorerne på printeren.
  2. Tryk på ikonet for Kopiering på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  3. Hvis du vil optimere kvaliteten af kopier for forskellige typer dokumenter, skal du trykke på knappen Indstillinger, rulle til knappen Optimer og trykke på den. Stryg hen over skærmbilledet for kontrolpanelet for at rulle gennem mulighederne, og tryk derefter på en for at vælge den. Følgende kopikvalitetsindstillinger er tilgængelige:
    • Autovalg: Brug denne indstilling, når kopikvaliteten ikke er vigtig. Dette er standardindstillingen.
    • Blandet: Brug denne indstilling til dokumenter, der indeholder en blanding af tekst og grafik.
    • Tekst: Brug denne indstilling til dokumenter, der indeholder mest tekst.
    • Billede: Brug denne indstilling til dokumenter, der indeholder mest grafik.
  4. Tryk på Antal kopier, og brug derefter tastaturet på berøringsskærmen til at justere antallet af kopier.
  5. Tryk på knappen Start kopiering for at starte kopieringen.