HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Sådan finder du modelnavnet, produktnummeret og serienummeret

Dette dokument beskriver, hvordan du finder modelnavnet, produktnummeret og serienummeret for dit produkt.
  • Modelnavnet er det officielle navn for produktet. Brug dette navn, når du søger på www.hp.com for at få oplysninger om dit produkt. Den samme serie af produkter kan have forskellige modelnavne for at skelne mellem modeller med forskellige funktioner. Hvis en produktserie f.eks. har modeller både med og uden netværksforbindelse, har disse modeller forskellige navne.
  • Produktnummeret er en kode på seks tegn, der identificerer en bestemt model af et produkt, og det skal anvendes ved bestilling af reservedele til produktet.
  • Serienummeret er et unikt nummer for hver enkelt enhed.

Find modelnavnet

Modelnavnet findes foran på produktet på en fremtrædende placering.
Eksempler på modelnavne
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M575f
  • HP LaserJet Pro M401dw
Den præcise placering af modelnavnet varierer fra produkt til produkt. Denne illustration viser et eksempel på placeringen:
Figur : Modelnavn på forsiden af produktet

Find produkt- og serienummeret

Hvert produkt har en mærkat, der angiver det unikke serienummer for den enkelte enhed og produktnummeret på seks tegn.
Eksempel på produktnumre
  • CC522A
  • A3E42A
Placeringen af denne mærkat varierer for de forskellige produktmodeller. Kig efter mærkatet følgende steder:
  • På produktets bagside
    Figur : Mærkat på produktets bagside
  • Inden i frontdækslet
    Figur : Mærkat på indersiden af dækslet