HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Printere, der kan bruge HP Jetdirect-printerservere og NFC/wireless-tilbehør

HP Jetdirect-printerservere og NFC/wireless-tilbehør giver mulighed for trådløs udskrivning for kompatible HP LaserJet Enterprise- og HP Officejet Enterprise-printere, således at udskriftsjobs kan modtages fra en bærbar computer, smartphone eller tablet med NFC eller trådløs aktiveret.
Dette dokument indeholder en liste over kompatible printere, der kan bruge følgende Jetdirect-tilbehør og -⁠printerservere:
For oplysninger om HP Jetdirect ew2500-, 695nw-, 640n-, 620n-, 300x- eller HP 1284B-parallelkort, se Printere, der kan bruge HP Jetdirect-printerservere.

Printerserier, der understøttes

HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless Direct-tilbehør

• HP LaserJet Enterprise M506
  • HP LaserJet Enterprise MFP M527
  • HP Color LaserJet Enterprise M552
  • HP Color LaserJet Enterprise M553
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M577
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
  • HP PageWide Enterprise Color 556
  • HP PageWide Enterprise Color MFP 586
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
bemærk:
Installer ikke mere end én HP Jetdirect 3000w på en enkelt printer. Hvis mere end én HP Jetdirect 3000w er installeret på den samme printer (f.eks. i HIP2 og ved hjælp af den eksterne USB-port), opstår der en fejl. Hvis du får en fejl af typen Ikke-understøttet konfiguration registreret, skal du slukke printeren, fjerne den ekstra HP Jetdirect 3000w og derefter tænde printeren igen.

HP Jetdirect 2900nw-printserver

• HP LaserJet Enterprise M506
  • HP LaserJet Enterprise MFP M527
  • HP Color LaserJet Enterprise M552
  • HP Color LaserJet Enterprise M553
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M577
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
  • HP PageWide Enterprise Color 556
  • HP PageWide Enterprise Color MFP 586
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
bemærk:
Installer ikke mere end én HP Jetdirect 2900nw på en enkelt printer. Hvis mere end én HP Jetdirect 2900nw er installeret på den samme printer (f.eks. ved brug af begge eksterne USB-porte), opstår der en fejl. Hvis du får en fejl af typen Ikke-understøttet konfiguration registreret, skal du slukke printeren, fjerne den ekstra HP Jetdirect 2900nw og derefter tænde printeren igen.

HP Jetdirect 2800w NFC/Wireless Direct-tilbehør

bemærk:
Installer ikke en HP Jetdirect 2800w på samme printer som en HP Jetdirect 2700w. De kan ikke fungere på én gang. Hvis begge er blevet installeret ved en fejl, vil kun HP Jetdirect 2800w fungere. Hvis du både har brug for mobiliteten fra 2800w og den trådløse infrastrukturforbindelse fra 2700w, skal du bruge den eksterne HP Jetdirect ew2500 802.11b/g trådløse printerserver i stedet for 2700w. ew2500-modellen vil give både trådløs og kabeltilsluttet gigabit-forbindelse (med visse begrænsninger). For oplysninger om printere, der understøtter HP Jetdirect ew2500, skal du gå til Printere, der kan bruge HP Jetdirect-printerservere.
  • HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525*
  • HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color Printer M551*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575*
  • HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M602*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M603*
  • HP LaserJet Enterprise MFP M630
  • HP Color LaserJet Enterprise M651 Printer
  • HP Color LaserJet Enterprise M680 Multifunction-printer
  • HP LaserJet Enterprise 700 M712*
  • HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725*
  • HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775*
  • HP LaserJet Enterprise M806-printerserien
  • HP LaserJet Enterprise flow M830 Multifunction-printer
  • HP Color LaserJet Enterprise M855
  • HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
  • HP Officejet Enterprise Color X555 Printer
  • HP Officejet Enterprise Color X585 Multifunction-printer
bemærk:
Stjerne (*) angiver, at printeren kræver den nyeste firmware og HP FutureSmart niveau 3. Opdatér firmwaren, og indstil derefter HP FutureSmart-niveauet til 3 for at bruge HP Jetdirect 2800w med disse printere. Se Trin 1: Opdatér printerens firmware og Trin 2: Ændre printerens firmwareniveau til HP FutureSmart niveau 3.

HP Jetdirect 2700w USB trådløs printerserver

bemærk:
Installer ikke en HP Jetdirect 2800w på samme printer som en HP Jetdirect 2700w. De kan ikke fungere på én gang. Hvis begge er blevet installeret ved en fejl, vil kun HP Jetdirect 2800w fungere. Hvis du både har brug for mobiliteten fra 2800w og den trådløse infrastrukturforbindelse fra 2700w, skal du bruge den eksterne HP Jetdirect ew2500 802.11b/g trådløse printerserver i stedet for 2700w. ew2500-modellen vil give både trådløs og kabeltilsluttet gigabit-forbindelse (med visse begrænsninger). For oplysninger om printere, der understøtter HP Jetdirect ew2500, skal du gå til Printere, der kan bruge HP Jetdirect-printerservere.
bemærk:
Installer ikke mere end én HP Jetdirect 2700w på en enkelt printer. Hvis mere end én HP Jetdirect 2700w er installeret på den samme printer (f.eks. ved brug af begge eksterne USB-porte), opstår der en fejl. Hvis du får en fejl af typen Ikke-understøttet konfiguration registreret, skal du slukke printeren, fjerne den ekstra HP Jetdirect 2700w og derefter tænde printeren igen.
  • HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525*
  • HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color Printer M551*
  • HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575*
  • HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M601
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M602*
  • HP LaserJet Enterprise 600 Printer M603*
  • HP LaserJet Enterprise MFP M630-serien
  • HP Color LaserJet Enterprise M651 Printer
  • HP Color LaserJet Enterprise M680 Multifunction-printer
  • HP LaserJet Enterprise 700 M712*
  • HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725*
  • HP Color LaserJet Enterprise M750 Printer
  • HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775*
  • HP LaserJet Enterprise M806 Printer
  • HP LaserJet Enterprise flow M830 Multifunction-printer
  • HP Color LaserJet Enterprise M855
  • HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
  • HP Officejet Enterprise Color X555-printerserien
  • HP Officejet Enterprise Color X585 Multifunction-printer
bemærk:
Stjerne (*) angiver, at printeren kræver den nyeste firmware og HP FutureSmart niveau 3. Opdatér firmwaren, og indstil derefter HP FutureSmart-niveauet til 3 for at bruge HP Jetdirect 2700w med disse printere. Se Trin 1: Opdatering af printerfirmwaren og Trin 2: Ændre printerens firmwareniveau til HP FutureSmart niveau 3.

Trin 1: Opdatér printerens firmware

For at opdatere firmwaren til en printserver eller NFC- eller wireless direct-tilbehør, skal du opdatere HP LaserJet-værtsprinterens firmware ved hjælp af én af følgende metoder:

Trin 2: Ændre printerens firmwareniveau til HP FutureSmart niveau 3

bemærk:
Dette trin gælder kun for en opgradering fra FutureSmart 2 til FutureSmart 3.
Brug printerens integrerede webserver (EWS) til at indstille printerens firmware til HP FutureSmart niveau 3:
bemærk:
Du finder oplysninger om, hvordan du ændrer HP FutureSmart-indstillingen ved hjælp af den nyeste version ved at gå til http://www.hp.com/go/wja og vælge fanen Selvhjælp og dokumentation.
  1. Få printerens IP-adresse ved hjælp af printerens kontrolpanel.
    bemærk:
    Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
    • FutureSmart 3: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du vælge ikonet Trådløs for at få vist printerens IP-adresse eller værtsnavn og derefter vælge Udskriv.
    • FutureSmart 4: Tryk på ikonet Oplysninger på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel, vælg Trådløs, og tryk derefter på ikonet Udskriv .
  2. Åbn en webbrowser, skriv IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på den udskrevne side, og tryk derefter på Enter.
    Figur : Eksempel på IP-adresse skrevet i en webbrowser
  3. Vælg fanen Generelt, og vælg derefter Firmwareopgradering fra venstre menupanel.
  4. I afsnittet Ændring af HP FutureSmart-niveau skal du vælge HP FutureSmart 3 fra rullelisten og derefter vælge Ændre.
Tilbehøret eller printerserveren genkendes, når printeren genstarter.

Yderligere oplysninger

Du finder flere oplysninger på ét af de følgende links: