HP Jetdirect 2800w NFC/Wireless Direct Accessory - Sådan udskriver du med HP-NFC (Near Field Communication)

Efter installation af HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-tilbehøret skal du gennemgå følgende trin for at kontrollere, at HP-printeren er klar til at udskrive ved hjælp af HP NFC.
  1. Kontroller, at printeren er i tilstanden Klar.
  2. Hvis du vil bekræfte, at NFC- og HP Wireless Direct-udskrivning er aktiveret på din printer, skal du udskrive en konfigurationsside fra kontrolpanelet. Hvis det omfatter en side med titlen Trådløs, er NFC- og HP Wireless Direct-udskrivning aktiveret.
  3. Kontrollér, at den nyeste version af HP ePrint-software (version 4.5 eller nyere) er installeret på din mobile enhed. Hvis du har brug for at opdatere:
    1. Fra siden HP ePrint Software skal du klikke på Download software.
    2. Vælg dit operativsystem, og klik derefter på Download i tabellen Software - ePrint.
    3. Gem filen på dit system. Dobbeltklik derefter på filen og følg instruktionerne.
  4. Fra en mobil enhed eller computer skal du kontrollere, at den trådløse funktion er aktiveret (Wi-Fi-radioen er slået til). Denne kontrol er typisk tilgængelig i menuen Indstillinger.
    bemærk:
    Deaktiver eksisterende trådløse forbindelser (WLAN eller internettet).
    Under udskrivning skal du finjustere (inden for 2,5 mm) eller trykke på NFC-ikonet for den mobile enhed og NFC-ikonet for HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-tilbehøret. Hold den mobile enhed og tilbehøret ind mod hinanden i mindst ét sekund for at sikre forbindelse.
    HP ePrint-softwaren viser NFC-fanen eller -feltet, hvis NFC-antennerne er korrekt placeret, og den kompatible NFC-hardware er installeret og aktiveret i den mobile enhed.

Udskriv fra en Windows 8-mobilenhed

Følgende video viser, hvordan man Udskriv fra en Windows 8-mobilenhed.
Hvis du har problemer med at få vist videoen eller at få lov til at se den i et andet størrelsesformat, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
bemærk:
For øjeblikket er HP ElitePad 900 den eneste understøttede Windows 8-mobilenhed.
ARM-baserede tablets med Windows RT understøttes ikke.
  1. Fra den mobile enheds program skal du vælge menuen Filer og derefter vælge Udskriv.
  2. Blandt de tilgængelige printere skal du vælge HP ePrint.
  3. Finjuster (inden for 2,5 mm) eller tryk på NFC-ikonerne for den mobile enhed og HP Jetdirect 2800w.
    bemærk:
    Hold den mobile enhed og HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-tilbehøret ind mod hinanden i mindst ét sekund.
    Når der er oprettet forbindelse, kan du flytte den mobile enhed væk fra HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-tilbehøret.
    Den mobile enhed udsender muligvis en lyd, når der oprettes forbindelse eller viser et pop-up-symbol. Når der først er etableret forbindelse, viser HP ePrint-softwaren printerens SSID (Service Set Identifier). SSID'et er HP Wireless Direct-printerens navn.
    bemærk:
    HP ePrint-driveren lukker ikke eksisterende trådløse netværksforbindelser på Windows 8-tabletcomputeren (som f.eks. et adgangspunkt eller en printers WDP-adgangspunkt).
  4. Tryk på knappen Indstillinger for at angive de grundlæggende printerindstillinger som f.eks. antallet af kopier, sider pr. ark, og om der skal udskrives på begge sider (dupleksudskrivning).
  5. Tryk på Udskriv.
Hvis Windows 8-programmet ikke har en Udskriv-indstilling:
  1. Med Windows-programmet åbent skal du lade fingeren glide fra den højre kant af skærmen mod den venstre kant af skærmen.
  2. Tryk på Enheder, tryk derefter på HP ePrint fra listen over tilgængelige printere.
  3. Skift om nødvendigt Indstillinger for printeren.
  4. Tryk på Udskriv.
  5. Tryk på meddelelsen Din printer kræver eftersyn og følg derefter udskrivningsinstruktionerne.
bemærk:
HP ePrint-software gemmer printeren på listen over de printere, du sidst har brugt, under fanen/i feltet Seneste.
Vælg Udskriv automatisk efter oprettelse af forbindelse, så udskriftsjob fremover udskrives automatisk, når den mobile enhed berører en HP-printer. (Hvis dette vælges, er punktet Indstillinger ikke tilgængeligt).

Kilder med yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om HP ePrint-software samt ofte stillede spørgsmål, skal du gå til: www.hp.com/go/eprintsoftware. Klik på Dokumentation for at downloade brugervejledningen.
Hvis du vil have yderligere oplysninger om opsætning, konfiguration og fejlfinding, skal du gå til www.hp.com/go/jd2800wSupport eller scanne QR-koden med din mobile enhed.