HP Jetdirect 2800w NFC/Wireless Direct Accessory - Sådan udskriver du med HP Wireless Direct

Efter installation af HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-tilbehøret skal du gennemgå følgende trin for at kontrollere, at HP-printeren er klar til at udskrive med HP Wireless Direct.
bemærk:
HP Wireless Direct-funktionen sørger kun for en direkte trådløs netværksforbindelse til HP-printeren. Den leverer ikke internetadgang eller forbindelse til noget andet netværk, som printeren er tilsluttet.
  1. Kontroller, at printeren er i tilstanden Klar.
  2. Hvis du vil bekræfte, at NFC- og HP Wireless Direct-udskrivning er aktiveret på printeren, skal du udskrive en konfigurationsside fra kontrolpanelet. Hvis det omfatter en side med titlen Trådløs, er NFC- og HP Wireless Direct-udskrivning aktiveret.
  3. Fra en mobil enhed eller computer skal du kontrollere, at den trådløse funktion er aktiveret (Wi-Fi-radioen er slået til). Denne kontrol er typisk tilgængelig i menuen Indstillinger. Tilslut derefter HP Wireless Direct-printeren, som du ville tilslutte enhver anden trådløs enhed.
    bemærk:
    Fjern tilslutningen til eksisterende trådløse forbindelser (WLAN eller internettet).
    For Windows 8-enheder skal du kontrollere, at Wi-Fi er tændt eller aktiveret. Tilslutning til HP Wireless Direct-printeren er ikke nødvendig.
    Når du bruger en iOS-enhed, som f.eks. iPhone® eller iPad®, der bruger iOS 5 eller nyere til at oprette forbindelse til HP Wireless Direct-printeren, holder ikonet for forbindelsesstatus ikke op med at snurre rundt. Dette er normalt og indikerer, at HP Wireless Direct-forbindelsen ikke giver internetadgang. Da HP Wireless Direct kun er en forbindelse mellem den mobile enhed og printeren, kan den mobile enhed ikke få adgang til internettet via printeren.
  4. Hvis du har konfigureret HP Jetdirect 2800w til at benytte sikkerhed, skal du angive adgangskoden, når du bliver bedt om det af den mobile enhed eller computeren.
  5. Installer om nødvendigt den software eller driver, der understøtter udskrivning, på den mobile enhed eller computeren.
  6. Find printerens SSID (Service Set Identifier).
    SSID'et kan findes på siden Sådan forbinder du ved at trykke på trådløs-ikonet på kontrolpanelet. SSID'et er HP Wireless Direct-printerens navn.

Udskriv fra enheder med iOS v4.2/4.3 (eller nyere)

Airprint: Kontroller, at den mobile enhed og HP-printeren er på det samme trådløse netværk, ved at trykke på Indstillinger og derefter trykke på Wi-Fi. HP-netværksnavnet (SSID) er i formatet HP-Print-xy- [printernavn].
Åbn det, der skal udskrives, tryk på ikonet for Action (Handling), og tryk derefter på Print (Udskriv) for at åbne Printer Options (Udskrivningsindstillinger). Vælg HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-tilbehør, og tryk derefter på Udskriv. Hvis du vil have komplette oplysninger om konfiguration, brug og udskrivning med AirPrint, skal du gå til: Sådan udskriver du fra en mobil enhed med Apple AirPrint.
HP ePrint-app: Tryk på ikonet for HP ePrint, vælg den understøttede filtype, og tryk derefter på Udskriv. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, skal du gå til: HP ePrint-app til iOS.

Udskriv fra Android-enheder v2.2 (eller nyere)

Integreret udskrivningsløsning til Android: Du kan få oplysninger om konfiguration, brug af og udskrivning med integreret Android-udskrivning ved at gå til: Brug af HP's indbyggede Android-løsning.
HP ePrint-app: Tryk på ikonet for HP ePrint, vælg den understøttede filtype, vælg printer, og vælg derefter Udskriv. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, skal du gå til: HP ePrint-app til Android.

Udskriv fra Symbian-enheder

HP ePrint Home & Biz-app: Du skal åbne HP ePrint Home & Biz-app'en og vælge et foto eller en understøttet filtype for at udskrive til enhver understøttet printer inden for Wi-Fi-rækkevidde. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om HP ePrint Home & Biz-app'en på Symbian, skal du gå til: HP ePrint Home & Biz-app til Symbian.

Udskriv fra Windows 8-tablets/pc'er og Mac OS X-enheder

Kontrollér, at du har den nyeste version af HP ePrint-software installeret.
  1. Klik på Download software.
  2. Vælg dit operativsystem på listen.
    bemærk:
    ARM-baserede tablets med Windows RT understøttes ikke.
    Understøttede Mac OS X-versioner er 10.7 Lion og højere.
  3. I tabellen Software - ePrint skal du klikke på Download.
  4. Når du har downloadet dit system, skal du starte installationen og følge instruktionerne.

Udskriv fra Windows 8

1. Fra den mobile enheds program skal du vælge menuen Filer og derefter vælge Udskriv.
  2. Blandt de tilgængelige printere skal du vælge HP ePrint.
  3. Tryk på fanen/feltet Tilsluttet.
    HP ePrint-software søger automatisk efter printere på det lokale netværk, inklusive HP Wireless Direct-aktiverede printere. Disse kan identificeres via deres SSID/HP Wireless Direct-printernavn.
  4. Vælg den printer, du vil benytte, og tryk derefter på knappen Indstilinger for at definere de grundlæggende printerindstillinger som antal kopier, sider pr. ark og udskrivning på begge sider (dupleksudskrivning).
  5. Tryk på Udskriv.
Hvis Windows-programmet ikke har en Udskriv-indstilling:
  1. Med Windows-programmet åbent skal du lade fingeren glide mod højre fra kanten af skærmen.
  2. Tryk på Enheder, tryk derefter på HP ePrint fra listen over tilgængelige printere.
  3. Skift om nødvendigt Indstillinger for printeren.
  4. Tryk på Udskriv.
  5. Tryk på meddelelsen Din printer kræver eftersyn og følg udskrivningsinstruktionerne.
bemærk:
HP ePrint-software gemmer printeren på listen over de printere du sidst har brugt under fanen/i feltet Seneste.

Udskriv med HP ePrint fra Mac OS X 10.7 Lion og højere

1. Vælg printerens SSID fra listen over tilgængelige netværk i enten Wi-Fi-statusikonet eller panelet Netværkssystemindstillinger.
  2. Åbn det dokument, der skal udskrives, og vælg menuen Filer.
  3. Vælg Udskriv fra rullemenuen.
  4. Vælg en printer på pop-up-listen Printer.
    bemærk:
    Hvis du installerer printeren for første gang, skal du vælge printernavnet fra listen Printere i nærheden.
  5. Kontrollér, at PDF er valgt i pop-up-menuen PDF i feltet Udskriv.
    HP ePrint-software søger automatisk efter printere på det lokale netværk, inklusive HP Wireless Direct-aktiverede printere. Disse identificeres ved hjælp af deres SSID/HP Wireless Direct-printernavn.
  6. Klik på Udskriv
    bemærk:
    Udskriftskøen sættes på pause, når dokumenterne er blevet udskrevet. Følg trin 3 til 5 for at udskrive endnu et dokument. Der åbnes et vindue, hvor det angives, at udskriftskøen er sat på pause. Klik på knappen Genoptag i vinduet for at tilføje det nye udskriftsjob og genstarte udskriftskøen.

Udskriv med AirPrint Mac OS X 10.7 Lion og højere

1. Kontrollér, at printeren er tændt, og at computeren og printeren er sluttet til det samme lokale netværk.
  2. Du skal bruge HP Wireless Direct for at udskrive ved hjælp af AirPrint fra en HP LaserJet Pro-printer/MFP uden en internet- eller Wi-Fi-forbindelse. Fra printerens kontrolpanel skal du:
    1. Trykke på Administration og derefter trykke på menuen Netværksindstillinger.
    2. Trykke på menuen Trådløs og derefter trykke på menuen Wireless Direct.
    3. Kontrollér, at Wireless Direct-tilstanden er indstillet til TIL (ingen sikkerhed) (standard) eller TIL (med sikkerhed) .
  3. Kontroller, at printerdriveren er konfigureret til AirPrint.
    bemærk:
    Du kan finde oplysninger om installation og konfiguration af AirPrint på HP LaserJet Enterprise-printere/MFP'er ved at gå til: Installation af AirPrint på HP LaserJet Enterprise-printere/MFP'er. Hvis du vil have oplysninger om AirPrint på HP LaserJet Pro-printere/MFP'er, skal du gå til: Installation af AirPrint på HP LaserJet Pro/MFP'er.
  4. Åbn det dokument, der skal udskrives, og vælg menuen Filer.
  5. Vælg Udskriv, og vælg derefter AirPrint (hvis det ikke er standard).
    bemærk:
    Når du bruger Mac OS X 10.7 Lion, skal du vælge AirPrint-driveren manuelt. Når du bruger Mac OS X 10.8 Mountain Lion eller 10.9 Mavericks, bruger standarddriveren automatisk AirPrint.
  6. Vælg udskriftsindstillingerne, og tryk derefter på Udskriv.
Du kan finde oplysninger om konfiguration, brug og udskrivning med AirPrint ved at gå til: Sådan udskriver du fra en mobil enhed med Apple AirPrint.

Kilder med yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om HP Wireless Direct, skal du gå til: Wireless Printing Center - HP Wireless Direct.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om HP ePrint-software samt ofte stillede spørgsmål, skal du gå til: www.hp.com/go/eprintsoftware. Klik på Dokumentation for at downloade brugervejledningen.
Hvis du vil have yderligere oplysninger om opsætning, konfiguration og fejlfinding, skal du gå til www.hp.com/go/jd2800wSupport eller scanne QR-koden med din mobile enhed.