• Oplysning

• Feedback

HP SlateBook-pc'er - Brug og tilpasning af forbindelse til et trådløst netværk (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Dette dokument omhandler bærbare HP-computere med operativsystemet Android 4.3 eller 4.2/Jelly Bean.
Når din notebook er i slumretilstand med låst skærm, slukkes LCD-skærmen, og den reagerer ikke på berøring. For at begynde at bruge din notebook igen skal du låse skærmen op med den metode til oplåsning, som aktuelt er konfigureret. Brug dette dokument til at få mere at vide om de tilgængelige indstillinger for låseskærmen og metoder til at låse op.
bemærk:
Afhængigt af versionen af Android, der er installeret på din tablet, svarer nogle af billederne i dette dokument ikke nødvendigvis nøjagtigt til din tablet.

Låsning og åbning af skærmen

Strømknappen til din SlateBook er placeret i øverste højre hjørne bag notebook-skærmen. Brug strømafbryderen til at tænde og slukke for LCD-skærmen.
  • Mens skærmen er slukket, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen for at få vist LCD-skærmen.
  • Mens skærmen er slukket, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen for at få vist låseskærmen. Hvis du vil låse standardlåseskærmen op, skal du berøre låseikonet og lade din finger glide over til det ulåste ikon eller klikke og trække låseikonet til den ydre cirkel. Eller hvis du har indstillet et mønster, en PIN-kode eller en adgangskode til låseskærmen, skal du låse skærmen op med din personlige metode til oplåsning. Se de følgende afsnit for at få flere oplysninger.

Valg af et mønster, en PIN-kode eller en adgangskode til din låseskærm i Android 4.2 eller 4.3

Konfiguration af et mønster, en PIN-kode eller en adgangskode til din SlateBook kan øge sikkerheden for de private oplysninger, du har gemt på din bærbare computer. Hvis du har konfigureret en personlig låseskærm, kan ingen personer uden tilladelse bruge din notebook uden først at nulstille den til fabriksindstillingerne.
  1. Tryk på ikonet Alle programmer på startskærmbilledet, og klik eller tryk derefter på ikonet Indstillinger .
  2. I afsnittet Personlig skal du klikke på eller berøre Sikkerhed.
    Figur : Sikkerhed
    Sikkerhed i afsnittet Personlig under Indstillinger
  3. Klik på, eller berør Skærmlås.
    Figur : Skærmlås
    Skærmlås i menuen Sikkerhedsindstillinger
  4. Vælg din foretrukne metode til oplåsning:
    Figur : Vælg skærmlås
    Vælg skærmlås
    • Mønster: Benyt låsemetoden med mønster til at tegne et personligt mønster ved at glide med fingeren hen over skærmen for at forbinde en rækkefølge af prikker i valgfri rækkefølge. Eller klik, og træk musemarkøren over skærmen for at forbinde prikkerne. Når du trykker på knappen tænd/sluk, vises prikkerne på skærmen. Tegn et mønster med fingeren eller musen for at låse skærmen op.
    • PIN: Denne metode benytter en 4-cifret PIN-kode til at låse din notebook op. Når du trykker på tænd/sluk-knappen, vises et tastatur på skærmen. Når du vil låse din notebook op, skal du klikke på eller berøre tastaturtallene for at indtaste din 4-cifrede PIN-kode og derefter klikke på eller berøre OK.
    • Adgangskode: Opret en adgangskode med bogstaver, tal og/eller symboler for at låse din notebook op. Når du trykker på knappen tænd/sluk, vises et felt til indtastning af adgangskode på skærmen. Klik, eller berør i feltet, indtast din adgangskode, og klik, eller berør Udført.