HP-printere - Hvordan finder jeg printerens produktnavn eller produktnummer?

Dette dokument gælder for HP Inkjet-, LaserJet- og laserprintere.
HP har udgivet hundredvis af forskellige printermodeller. Det er nødvendigt at kende identifikationen af en HP-printer, når du skal bestille reservepatroner eller få support.
Typer af navngivning, som HP anvender for identifikation:
  • Serienavn: En gruppe af lignende printere. For eksempel indeholder en OfficeJet Pro 8720-printerserie printermodellerne OfficeJet Pro 8720, 8725 og 8728.
  • Produktnavn (eller modelnummer): Dette er printerens mærke. HP Tango og HP DeskJet 2545 er eksempler på produktnavne.
  • Identifikator: Ekstra bogstaver i et produktnavn, der beskriver forskellene mellem de samme typer printere. For eksempel har HP LaserJet Pro M125a-printeren én USB-forbindelse, og HP LaserJet Pro M125nw har yderligere trådløse og kablede netværksforbindelser.
  • Produktnummer: Et kort navn på ét ord, der repræsenterer en nøjagtig printermodel. K7C85A og M9C7A er eksempler på printerproduktnumre.
  • Serienummer: Et unikt tal, der repræsenterer én printer. Alle printere, som HP lancerer, har deres eget unikke serienummer. Hvis du vil vide mere om serienumre, skal du gå til Find serienummeret.