• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Sådan finder du produktnavn, produktnummer og serienummer

Videoen i dette dokument viser de mest almindelige måder til at finde dit produktnavn (model), produktnummer eller serienummer. Hvis du ikke kan se videoen, eller hvis du har flere spørgsmål, skal du vælge det relevante link i tabellen nedenfor for at få detaljerede oplysninger.
Vælg din produkttype fra den følgende tabel: