• Oplysning

HP ENVY 5530 e-All-in-One series og HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-One series - 'Ikke-HP patroner installeret' Fejlmeddelelsen vises på produktets display

HP ENVY 5530 e-All-in-One series og HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-One series - 'Ikke-HP patroner installeret' Fejlmeddelelsen vises på produktets display
Følg vejledningen på displayet for at fortsætte, eller udskift de angivne blækpatroner med originale HP-patroner.
HP anbefaler, at du anvender originale HP blækpatroner. Originale HP-blækpatroner er udviklet og testet sammen med HP-printere, så du får det bedste resultat hver gang.
  bemærk:
HP kan ikke garantere hverken kvalitet eller driftssikkerhed i forbindelse med forbrugsvarer fra andre producenter. Printerservice eller -reparation, som skyldes brug af forbrugsvarer fra andre producenter, er ikke omfattet af garantien.
Gå til www.hp.com/go/anticounterfeit, hvis du mener du har købt originale HP-patroner.
Sådan udskiftes patronerne
  1. Kontroller, at produktet er tændt.
  2. Fjern den gamle blækpatron.
    1. Åbn dækslet til blækpatronerne, og vent, indtil holderen er flyttet ind på midten.
      Figur : Billede - Løft patrondækslet
    2. Åbn låget over printerpatronen, og fjern patronen fra holderen.
      Figur : Billede - Tryk på tappen på blækpatronen for at frigøre den
  3. Sæt en ny blækpatron i.
    1. Tag patronen ud af emballagen.
      Figur : Billede – Tag patronen ud af plastikemballagen
    2. Fjern plastiktapen ved at trække i den lyserøde trækflig.
      Figur : Billede – Fjern tapen fra blækpatronen
    3. Skub den nye patron skråt ind i holderen under det åbnede låg, og tryk derefter låget på plads, når patronen er gledet på plads.
      Figur : Billede – Luk låget over blækpatronen
  4. Luk patrondækslet.
    Figur : Billede – Luk patrondækslet
      bemærk:
    HP printersoftware beder dig justere blækpatronerne, første gang du udskriver et dokument, efter at du har isat en ny patron.