• Oplysning

HP 7, HP Slate 7 Tablets - skærmen roterer ikke (Android 4.1/Jelly Bean)

Dokumentet omhandler HP-tabletter med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Tablettens skærm roterer ikke, når tabletten roteres. Dette dokument beskriver, hvordan du aktiverer skærmrotationsfunktionen.
Aktivering af skærmrotation
Når skærmrotation er aktiveret, ændrer tabletskærmen retning, alt efter hvilken position den holdes i. Sensorer inde i tabletten kan mærke, om den holdes lodret eller vandret. Brug følgende trin til at aktivere automatisk skærmrotation:
  1. Stryg fingeren nedad fra øverste del af skærmen for at få vist meddelelsespanelet.
    Figur : Svirpebevægelse
    Svirpebevægelse
  2. Find skærmrotationsikonet med en lås (), som angiver, at skærmen er låst i den aktuelle visning. Tryk på skærmrotationsikonet.
    Figur : Skærmrotationsikon (låst i stående visning)
    Skærmrotationsikon (låst i stående visning)
  3. Skærmrotation er nu ulåst. Rotationsikonet vises nu uden lås (), og skærmen roterer automatisk afhængigt af, hvordan tabletten holdes. Hold tabletten vandret for at få liggende visning. Hold tabletten lodret for at få stående visning.
      bemærk:
    Nogle apps kan have betydning for, hvordan skærmen roterer. Eksempelvis fungerer app'en Kamera panoramaindstilling kun i liggende visning. Nogle apps har kun stående visning aktiveret, så når du drejer tabletten i liggende retning, roterer skærmen ikke. Når du har lukket app'en, roterer skærmen som den plejer.
  4. Hvis du vil skjule meddelelsespanelet, skal du trykke hvor som helst uden for panelet.
Efter aktivering af skærmrotationsfunktionen bør skærmen rotere, når tabletten roteres.