hp-support-head-portlet

Funktioner
Indlæser...
HP's kundesupport - Vidensbase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-share-print-widget-portlet

Funktioner
Indlæser...
  • Oplysning
    Lær hvordan du kan opgradere til Windows 11

    Windows 11-opgraderingsvejledning.

  • Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Udførelse af en gendannelse af fabriksindstillingerne på din HP Slate 7-tablet (Android 4.1/Jelly Bean)

Dette dokument omhandler HP Slate 7-tablets med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Ved nulstilling af din HP-tablet gendannes de oprindelige fabriksindstillinger, hvor alle lagrede Google-konti fjernes, og alle lagrede data slettes. Alle filer og programmer, der er gemt lokalt, samt gemte netværk slettes. Sikkerhedskopiér eventuelt alle vigtige filer, enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller tabletten. Selve Google-kontiene og eventuelle data, der er synkroniseret med internettet, påvirkes ikke af en nulstilling.
Du kan nulstille din tablet, mens strømmen er slået fra eller til. Hvis din tablet starter normalt, og du har adgang til indstillingsmenuen, skal du benytte fremgangsmåden i Nulstilling af din HP-tablet, mens den er tændt. Hvis din tablet ikke starter normalt, eller hvis du ikke kan huske adgangskoden til din tablets låseskærm, skal du benytte fremgangsmåden Nulstilling af din HP-tablet, mens den er slukket.

Denne video viser, hvordan du udfører en gendannelse af fabriksindstillingerne på din HP-tablet (Android 4.1/Jelly Bean)

Nulstilling af din HP-tablet, mens den er tændt

Hvis din tablet starter normalt, og du har adgang til indstillingsmenuen, skal du benytte fremgangsmåden i dette afsnit for at nulstille din tablet til de oprindelige fabriksindstillinger. Hvis du ikke kan bruge denne fremgangsmåde, se Nulstilling af din HP-tablet, mens den er slukket for vejledning til nulstilling af din tablet fra Android-systemets gendannelsesmenu.
  advarsel:
Alle data, som er gemt på din enhed, slettes, når du udfører en gendannelse af fabriksindstillingerne. Alle programmer installeres. Data, der er lagret i din Google-konto, kan gendannes. Sikkerhedskopiér alle vigtige filer, enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller din tablet.
  1. Tryk på ikonet alle programmer på startskærmbilledet , og tryk derefter på ikonet indstillinger .
  2. I afsnittet personlig skal du trykke på Sikkerhedskopier & Nulstil.
    Sikkerhedskopiér og nulstil
  3. Tryk på nulstilling af fabriksdata.
    Nulstilling af fabriksdata
  4. Tryk på Nulstil tablet.
    Nulstil tablet
  5. Hvis du har indstillet en adgangskode til din tablets låseskærm, skal du indtaste din adgangskode, når du bliver bedt om det.
  6. Displayet viser Slet alle dine personlige oplysninger og downloadede apps? Du kan ikke fortryde denne handling! Tryk på Slet alt for at bekræfte og starte nulstillingen.
  7. Din tablet slukker, og nulstillingsprocessen vises på et gendannelsessystemskærmbillede. Når nulstillingen er færdig, genstarter din tablet. Opsætning af tabletten.

Nulstilling af din HP-tablet, mens den er slukket

Hvis din tablet ikke starter normalt, eller hvis du ikke kan huske adgangskoden til låseskærmen, kan det være nødvendigt at foretage en nulstilling uden at tænde for din tablet. Benyt fremgangsmåden i dette afsnit for at nulstille din tablet fra Android-systemets gendannelsesmenu:
  advarsel:
Alle data, som er gemt på din enhed, slettes, når du udfører en gendannelse af fabriksindstillingerne. Alle programmer installeres. Data, der er lagret i din Google-konto, kan gendannes. Sikkerhedskopiér alle vigtige filer, enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller din tablet.
  1. Mens tabletten er slukket, skal du trykke på knapperne lydstyrke ned, lydstyrke opog Tænd/sluk samtidig.
  2. Når der vises et HP-logo på skærmen, skal du slippe knapperne.
    Efter et par sekunder vises Android-systemets gendannelsesmenu.
  3. Brug knappen lydstyrke ned til at flytte det fremhævede valg til Slet data/fabriksnulstilling.
    bemærk:
    Berøringsskærmen er deaktiveret, mens din tablet er i genoprettelsestilstand. Brug knapperne lydstyrke op og lydstyrke ned til at navigere op eller ned i gendannelses menuen, og brug Tænd/sluk -knappen til at foretage et valg.
    wipe data/factory reset fremhævet i Android-systemets gendannelsesmenu
  4. Tryk på Tænd/sluk -knappen for at vælge.
  5. Skærmbilledet viser Bekræft sletning af alle brugerdata? DU KAN IKKE FORTRYDE DENNE HANDLING. Brug knappen lydstyrke ned til at flytte fremhævningen ned til Ja--Slet alle brugerdata.
    Bekræft sletning af al brugerdata
  6. Tryk på Tænd/sluk -knappen for at bekræfte og starte nulstillingen.
  7. Nulstillingsprocessen vises på et gendannelsessystemskærmbillede. Vent, til nulstillingsprocessen er udført.
  8. Nà ¥ r skà ¦ rmen siger data sletning fuldfà ̧rt, skal du markere Genstart systemet nuog derefter trykke på Tænd/sluk -knappen for at vælge.
    genstart system nu
    Vent, mens din tablet genstarter.
  9. Opsætning af tabletten.

hp-feedback-input-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-feedback-banner-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-country-locator-portlet

Funktioner
Indlæser...
Land/område: Flag Danmark

hp-detect-load-my-device-portlet

Funktioner
Indlæser...