HP 7, Slate 7-tabletter - Overførsel og sikkerhedskopiering af filer på din HP-tablet (Android 4.1/Jelly Bean)

Dokumentet omhandler HP-tablets med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
I dokumentet beskrives de forskellige muligheder for lagring på tabletten, og du får oplysninger om, hvordan du overfører filer mellem tabletten og en anden computer.
Overførsel af filer med et USB-datakabel på din HP-tablet
Det opladerkabel. der fulgte med tabletten, kan også bruges som USB-datakabel. Tag USB-stikket ud af vekselstrømsadapteren, og tilslut det i en USB-port på computeren. Slut enden med micro-USB-stikket til tabletten. Første gang du slutter tabletten til computeren, installeres tabletdriveren automatisk. Når driveren er installeret, vises tabletten i computerens filhåndtering som en ekstern lagerenhed. Naviger til de filer du vil overføre, markér filerne, og kopiér dem derefter mellem computeren og tabletten på den måde, du foretrækker (i Windows 7 og 8 kan du f.eks. trække og slippe de elementer, du har markeret til kopiering, mellem computeren og tabletten).
Figur : Tablet forbundet til computeren via USB-kabel (udseende kan variere)
Tablet, der er sluttet til computer via et USB-kabel
Overførsel af filer med et microSD-kort og en kortlæser på din HP-tablet
Tabletten omfatter en indbygget kortlæser til et microSD-hukommelseskort. Hvis du føjer et hukommelseskort til tabletten, får du mere lagerplads, og du kan overføre filer ved hjælp af hukommelseskortet. Brug om nødvendigt en microSD-til-SD-adapter til at konvertere tablettens hukommelseskort til et standard-SD-kort, der kan læses af SD-kortlæsere på computeren.
For mere information om brug af kortlæseren på din tablet, se HP supportdokument Brug af microSD-kortlæser.
Figur : Indsættelse af et microSD-kort i tablettens kortlæser (udseende kan variere)
Indsættelse af et microSD-kort i tablettens kortlæser
Sikkerhedskopiering af filer med onlinelagring i en sky på din HP-tablet
Skylagringstjenester, f.eks. Google Drev, gemmer dine filer online, så du har adgang til dem overalt. Hvis du har Google Drev installeret på tabletten, kan du f.eks. gemme filer online og straks have adgang til dem fra en anden computer. Filer, der er gemt i Google Drev, er tilgængelige fra en hvilken som helst computer med internetadgang og kan downloades og gemmes lokalt.