• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP 7, Slate 7-tabletter - udførelse af almindelige produktivitetsopgaver på din HP-tablet (Android 4.1/Jelly Bean)

Dokumentet omhandler HP-tablets med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Produktivitets-app'er kan bruges til at udføre opgaver, holde orden og håndtere andre opgaver i forbindelse med hjem, skole eller arbejde. Dokumentet indeholder oplysninger om installation og brug af app'er, der gør det muligt at oprette dokumenter, regneark og præsentationer og udføre andre produktivitetsopgaver på din HP-tablet.
  bemærk:
Visse app'er, som f. eks. dem der kræver GPS-funktionalitet, er muligvis ikke kompatible med tabletten. På siden med app'er i Google Play Butik vises meddelelsen Enheden er ikke kompatibel med denne version for en ikke-kompatibel app, og indstillingen Installer mangler. App'en kan ikke installeres eller bruges på en Android-enhed, der ikke opfylder kravene til eller begrænsningerne for til den pågældende app.
Brug af produktivitets-app'er på tabletten
Gmail og Google Kalender er to produktivitets-app'er, der er forudinstalleret på tabletten. Se Googles supportwebsteder for at få flere oplysninger om disse app'er:
Du kan finde mange flere app'er til produktivitetsopgaver i Google Play Store (på engelsk). Tryk på Apps på Play Butik-hjemmesiden, og tryk derefter på Kategorier. Tryk på Produktivitet, og gennemse kategorien Produktivitet for at finde app'er til oprettelse af dokumenter, regneark og præsentationer, notetagning og mange andre opgaver.
Se HP-supportdokumentet Installation, åbning og afinstallation af app'er på din HP-tablet for at få oplysninger om installation af app'er.
Ofte stillede spørgsmål om produktivitetsapp'er til Android-tabletter
Find svar på ofte stillede spørgsmål om produktivitets-app'er på tabletten.
Kan jeg installere Microsoft Office-programmer på min HP-tablet?
Du kan ikke installere traditionel Microsoft Office-software på en Android-tablet. Du kan installere Office Mobile-fremvisere, som er Microsoft-app'er, der viser Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter på din Android-tablet. Filerne er imidlertid skrivebeskyttet, hvilket betyder, at du ikke kan redigere dokumenter med disse app'er. Se Use Office Web Apps on your Android, iPhone, or Windows Phone (på engelsk) fra Microsoft for at få flere oplysninger.