• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Officejet 4500-printere - Trådløs printeropsætning

Dette dokument gælder for HP Officejet 4500 (G510n)-printere.
Før du udskriver eller scanner til din printer fra en computer via et netværk, skal du først tilslutte printeren til netværket og installere softwaren på computeren. Denne vejledning fører dig gennem processen for opsætning af din printer på et trådløst netværk.