• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Kan ikke udskrive med HP ePrint fra min HP LaserJet-printer

Problem
Du har tidligere brugt HP ePrint service, men nu virker det ikke.
Løsning
Hvis du vil bruge HP ePrint-funktionen igen, skal du opdatere printerfirmwaren og derefter registrere din printer igen.
Trin 1: Opdater printerens firmware
Vigtigt: HP-printeren skal være tilsluttet til computeren og til et kabelbaseret (Ethernet) eller trådløst netværk med en aktiv internetforbindelse for at kunne opdatere firmwaren og aktivere ePrint.
Trin 2: Aktiver Web-servicer
  1. Hent printerens IP-adresse.
  2. Åbn en webbrowser, indtast IP-adressen i adresselinjen og tryk på Enter. Den integrerede webserver (EWS) åbnes.
      bemærk:
    Indtast IP-adressen nøjagtigt som den vises på netværkskonfigurationssiden. F.eks.: 192.168.X.XXX.
  3. I EWS skal du klikke på fanen HP Webservices.
  4. Vælg indstillingen til deaktivering af Webservices, og vælg derefter indstillingen til aktivering af Webservices. Der udskrives en informationsside med en printer kravkode.
    Informationssiden indeholder printerens kravkode, som du bruger til at registrere printeren i næste trin.
      Figur : Eksempel på en kravkode på informationssiden
      Billede: Eksempel på en informationsside med kravkode fra Webservices
    1. Placering af kravkode på informationssiden
      bemærk:
    Af sikkerhedshensyn udløber kravkoden 24 timer efter at du har udskrevet informationssiden. Udskriv informationssiden igen, hvis du har brug at genaktivere kravkoden i yderligere 24 timer.
Hos HP ePrintCenter kunne du oprindeligt styre dine udskrivningsopgaver, gennemse apps og ændre dine HP ePrint-indstillinger. Webstedet HP ePrintCenter på www.hpeprintcenter.com er nedlagt og er ikke længere tilgængeligt. For at se flere muligheder skal du gå til HP ePrintCenter er nedlagt.
Trin 4: Tilpasse din printerens e-mailadresse (valgfrit)
  bemærk:
Din tidligere tilpassede e-mailadresse er muligvis ikke tilgængelig. Hvis din tidligere e-mailadresse ikke er tilgængelig, skal du vælge en ny tilpasset e-mailadresse.
Hos HP ePrintCenter kunne du oprindeligt tilpasse din printers e-mailadresse. Webstedet HP ePrintCenter på www.hpeprintcenter.com er nedlagt og er ikke længere tilgængeligt. For at se flere muligheder skal du gå til HP ePrintCenter er nedlagt.
Relaterede links
Har du andre problemer med HP ePrint?
Har du flere spørgsmål til printerens kravkode?