• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro MFP M521 - Udskift tonerpatronerne

Udskift tonerpatronerne
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  bemærk:
Du kan finde oplysninger om genbrug af brugte tonerpatroner på æsken til tonerpatronen.
  1. Tryk på udløserknappen til frontdækslet.
    Figur : Tryk på knappen for at frigøre frontdækslet
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  3. Tag den brugte tonerpatron ud af produktet.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  4. Tag den nye tonerpatron ud af posen. Læg den brugte tonerpatron i posen, så den kan sendes til genbrug.
    Figur : Tag den nye tonerpatron ud af emballagen
  5. Tag fat foran og bag på tonerpatronen, og ryst forsigtigt patronen fra side til side fem-seks gange for at fordele toneren.
      advarsel:
    Rør ikke ved lukkeklappen eller valsens overflade.
    Figur : Vip forsigtigt tonerpatronen
  6. Fjern forseglingstapen fra den nye tonerpatron. Send tapen til genbrug sammen med den brugte tonerpatron.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  7. Juster tonerpatronen efter mærkerne inden i produktet, og isæt tonerpatronen, så den sidder fast.
    Figur : Isæt tonerpatronen
  8. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet.