• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro 400 MFP M425, HP LaserJet Pro MFP M521, and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Løs problemer med scanning til netværksmappe

Hvis der opstår problemer med scanning til netværksmappe, kan du prøve disse løsninger:
  • Kontroller, at denne funktion er konfigureret. Hvis denne funktion ikke er konfigureret, skal du bruge konfigurationsguiden i programmet HP Device Toolbox (Windows) eller HP Utility til Mac OS X for at konfigurere den.
  • Kontroller, at funktionen Scan til netværksmappe er aktiveret. Hvis den er deaktiveret, skal du aktivere funktionen gennem programmet HP Device Toolbox (Windows) eller HP Utility til Mac OS X.
  • Kontroller, at produktet er tilsluttet det korrekte netværk.
  • Brug testfunktionen på fanen Scan i HP Device Toolbox (Windows) eller HP Utility (Mac OS X) til at kontrollere, om funktionen Scan til netværksmappe er konfigureret korrekt.
Scanningen mislykkedes
  • Kontroller, at netværksstien har det korrekte format (//host/share/path) og folderen findes.
  • Kontroller, at der kan læses og skrives til netværksdrevet.
  • Hvis du bruger standardfilnavne til scannede dokumenter, skal du sørge for, at filnavnene ikke er i konflikt med hinanden. Fjern nogle af de tidligere scannede dokumenter.
  • Brug IP-adressen i stedet for værtsnavnet. Sørg for, at produktet og værten er sluttet til det samme netværk.
  • Hvis netværksmappen er beskyttet med adgangskode, skal du sørge for at angive korrekt brugernavn og adgangskode.
  • Hvis der vises en Disken er fuld-meddelelse, skal du fjerne nogle filer fra netværksmappen.
  • Sluk produktet, og tænd det igen. Scan igen.