HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Tonerpatron

Visning af tonerpatron
Figur : Patronkomponenter
1
Billedtromle
  advarsel:
Rør ikke lukkeren eller valsens overflade. Hvis du gør det, kan patronen blive beskadiget.
2
Hukommelseschip
3
Træktap til forseglingstapen
Oplysninger om tonerpatron
Kapacitet
Patronnummer
Varenummer
Sort erstatningstonerpatron med standardkapacitet
14A
CF214A
Sort erstatningstonerpatron med høj kapacitet
14X
CF214X
Se www.hp.com/go/learnaboutsupplies for at få yderligere oplysninger om forbrugsvarer.
Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden forudgående varsel. Gå til www.hp.com/go/ljMFPM725_manuals for at få de nyeste oplysninger om forbrugsvarer.
Genbrug af tonerpatronen
Hvis du vil genanvende en ægte HP-tonerpatron, skal du lægge den brugte patron i den æske, som den nye patron blev leveret i. Brug den medsendte returmærkat til at sende den brugte forbrugsvare tilbage til HP med henblik på genbrug. Detaljerede oplysninger finder du i den genbrugsvejledning, der følger med alle nye HP-forbrugsvarer.
Opbevaring af tonerpatroner
Tag ikke tonerpatronen ud af emballagen, før den skal bruges.
  advarsel:
Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget.
HP-politik vedrørende tonerpatroner fra andre producenter end HP
Hewlett-Packard Company anbefaler ikke brug af tonerpatroner fra andre producenter, hverken nye patroner eller genfremstillede patroner.
  bemærk:
Skader forårsaget af tonerpatroner fra andre producenter end HP dækkes ikke af HP's garanti eller serviceaftaler.
Udskiftning af tonerpatronerne
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  bemærk:
Du kan finde oplysninger om genbrug af brugte tonerpatroner på æsken til tonerpatronen.
  1. Tryk på udløserknappen til tonerdækslet.
    Figur : Tryk på udløserknappen
  2. Åbn dækslet til patronen.
    Figur : Åbn dækslet
  3. Tag den brugte tonerpatron ud af produktet.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  4. Tag den nye tonerpatron ud af posen. Læg den brugte tonerpatron i posen, så den kan sendes til genbrug.
    Figur : Ny tonerpatron
  5. Tag fat foran og bag på tonerpatronen, og ryst forsigtigt patronen fra side til side fem-seks gange for at fordele toneren.
      advarsel:
    Rør ikke ved lukkeklappen eller valsens overflade.
    Figur : Ryst tonerpatronen
  6. Fjern transporttapen fra den nye tonerpatron. Send tapen til genbrug sammen med den brugte tonerpatron.
    Figur : Fjern tapen
  7. Juster tonerpatronen efter mærkerne inden i produktet, og isæt tonerpatronen, så den sidder fast.
    Figur : Installer tonerpatronen
  8. Luk dækslet til patronen. Efter et kort øjeblik vises meddelelsen Klar på kontrolpanelet.
    Figur : Luk dækslet